maanantai, 16 marraskuu 2015 15:15

Anne Tuomanen uskoo HPK:n tekemiseen Naisten SM-sarjassa - ”Haastajia nousee”

Kirjoittanut
Anne Tuomanen on hyvässä pistevauhdissa Naisten SM-sarjassa. Anne Tuomanen on hyvässä pistevauhdissa Naisten SM-sarjassa. Jukka Salminen

HPK on Naisten SM-sarjassa kolmantena. Ilveksestä paluun HPK-paitaan tehnyt Anne Tuomanen uskoo, että sarjakärki JYP ja hallitseva Suomen mestari Blues ovat haastettavissa.

- HPK:ssa uskomme, että hyvän tekemisen kautta jokainen peli on voitettavissa. Kärkijoukkueita vastaan tekemisen laadun tulee pysyä yllä läpi ottelun. Siinä emme ole vielä onnistuneet, mutta kausi on kesken.

Tuomanen on tehnyt neljässätoista ottelussa tehot 9+4=13 ja johtaa joukkueensa sisäistä maalipörssiä. Viihtyisä ympäristö ruokkii onnistumisia.

- Olen nauttinut pelaamisesta niin vanhojen kuin uusien joukkuekavereiden ympäröimänä. Kun tekemisestä tykkää, niin homma toimii, 28-vuotias hyökkääjä tietää. 

Pelaajana kokeneella Tuomasella on sarjan tilasta selkeä käsitys.

- Peli ylipäänsä on nopeutunut ja niin myös SM-sarja. Joukkueiden voimasuhteet vaihtelevat, mikä näkyy sarjataulukossa, mutta kyllä sieltä edelleen yllättäjiä ja haastajia nousee. 

- Nuoria ja taitavia pelaajia kasvaa täyttämään lovia, joita uransa päättävät taiturit jättävät jälkeensä. Kaiken ikäisten pelaajien pysyminen sarjassa sekä pelaajien motivoituminen ja kehittyminen laajalla rintamalla on sarjan elinehto, Tuomanen uskoo. 

HPK:n seuraavat ottelut:

lauantaina 21.11. 14:00 Hämeenlinna hh  HPK  -  KJT
sunnuntaina 22.11. 14:00 Hämeenlinna hh  HPK  -  Ilves

 

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta