sunnuntai, 15 maaliskuu 2015 23:44

Team Kuortane ja LL-89 huipensivat naisten SM-karsinnan - Anni Keisalan nollapeli siivitti Teamin viivan paremmalle puolelle

Kirjoittanut Virpi Aralinna

KJT ja Team Kuortane ottivat Naisten SM-sarjan karsintojen kaksi kärkipaikkaa. Karsinta huipentui sunnuntaina otteluun Kuortane-LL-89, jonka Kuortane voitti 1-0. Tässä Teamin joukkueenjohtajan Virpi Aralinnan raportti!

Oli todellinen tahtojen taistelun viikonloppu. Ensin pelattiin lauantaina Lapinlahdella yli kaksisataapäisen yleisön kannustaessa kotijoukkuetta. Sunnuntaina pelattiin Kuortaneella ja silloinkin eniten ääntä katsomossa pitivät Lapinlahden mukana olleet fanijoukot. Ei ole Kuortaneen hallissa ennen torvin kannustettu vastustajaa. Hieno tunnelma molemmissa peleissä.

Lauantaina lapinlahtelaisten tahto voitti jatkoajalla loppuluvuin 3-4. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Kati Koskelin, Marjukka Virta, Anne Pohjola ja Ulla Ovaska. Team Kuortaneen onnistuneet viimeistelyt tekivät Petra Keromaa, Emilia Varpula ja Laura Hakala. Peli oli kahden eri tavoin taitavan joukkueen kohtaaminen, jossa kummankaan voitto ei ollut itsestään selvyys.

Sunnuntaina ottelu oli edellispäivääkin intensiivisempi ja ratkesi Team Kuortaneen voittoon 1-0 varsinaisella peliajalla. Ratkaisijana oli tällä kertaa Niina Koukkula ensimmäisen erän puolivälissä. Teamin voiton takuunainen osaltaan oli nollapelin pelannut Naisten SM-sarjan paras maalivahti Anni Keisala, joka torjui kaikki lapinlahtelaisten 40 laukausta. Kotijoukkue kokonaisuudessaan pelasi plokaten laukaisuja ja viisaammin kuin lauantain pelissä.

 

Lopputaulukko:
1. KJT       6   4   1   0   1   20 -  9    11   14
2. Kuortane  6   4   0   1   1   16 -  7     9   13
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. LL-89     6   2   1   1   2   26 - 14    12    9
4. Lukko     6   0   0   0   6    7 - 39   -32    0

 

Olet nyt