keskiviikko, 04 maaliskuu 2015 15:21

Jyväskylässä pelattavat naisten finaaliottelut suorina selostuksina myös nettiradiossa

Kirjoittanut

Radio Jyväskylä tarjoaa suorat selostukset Jyväskylässä pelattavista Naisten SM-sarjan finaaliotteluista. JYP-Blues -ottelut ovat kuunneltavissa myös nettiradion kautta. Finaalisarja käynnistyy lauantaina Jyväskylästä.

- Jääkiekkoselostukset ovat kuuluneet vahvasti jyväskyläläiseen paikallisradiokulttuuriin jo 30 vuoden ajan. Nyt uutena elementtinä on naisten pelit, ja toki me haluamme olla mukana tässä kevään kiihkeimmässä vaiheessa, kertoo Radio Jyväskylän ohjelmapäällikkö Mika Kuki.

Vuonna 1998 JYP HT voitti naisten SM-kultaa ja seuraavana vuonna hopeaa. Tauon ja seuramuutosten jälkeen JYP palasi pääsarjatasolle ja kahdelta edelliskaudelta muistissa on finaalitappio Bluesille.

- Kevät ja finaalit ovat palloilusarjojen parasta aikaa ja me seuraamme tänä keväänä aitiopaikalta jyväskyläläistä finaalihurmosta. Kaikki pistetään peliin myös selostamossa, lupaa Timo Lievemaa.

Radio Jyväskylä selostaa suorana Jyväskylässä pelattavat ottelut. Ottelut voi kuunnella myös nettiradion kautta. Näin kiekkoradio palvelee laajaa joukkoa naisjääkiekkoilun ystäviä.

- Naisurheilun arvostuksesta puhutaan usein julkisuudessa. Tässä on yksi konkreettinen teko arvostuksen parantamiseksi, Mika Kuki linjaa.

Ensimmäinen finaali pelataan Synergia-areenalla lauantaina 7.3. klo 13.15. Suora lähetys alkaa jo 12.45.

Naisten playoff-ohjelma

Lähde:
Tiedote

 

 

Olet nyt