perjantai, 22 maaliskuu 2013 01:25

JYP-kapteeni Hiirikoski: "Voitettu hopea - Olen ylpeä joukkueestamme!"

Kirjoittanut
JYPin hopeajoukkue vielä hieman totisina. JYPin hopeajoukkue vielä hieman totisina. Jenni Laine

JYPin kapteeni Jenni Hiirikoski ei synkistellyt tappioon päättyneen naisten finaalisarjan jälkeen. "Jeba" kannusti omiaan nauttimaan saavutuksestaan.

- Onnittelut Bluesille, he olivat juuri tuon verran meitä parempia, Jeba sanoi Bluesin 2-0-voittoon päättyneen pelin jälkeen.

- Naisten SM-sarja sai arvoisensa päätöksen, viides finaali ja tiukka peli. Olen todella ylpeä joukkueestamme ja voimme olla ylpeitä saavutuksestamme. Tämä on meille voitettu hopea ja osaamme nauttia tästä!

- Finaalisarjassa Blues käytti paremmin maalipaikkansa ja voitti siksi mestaruuden. Meillä oli tässäkin pelissä mahdollisuutemme, mutta on turha jossitella. Annoimme kaikkemme ja hopea oli tulos, olemme ylpeitä siitä. Ja kiitos jyväskyläläisille faneille, jotka jaksoivat tulla Espooseen asti kannustamaan!

JYPin päävalmentaja Mika Väärälä onnitteli myös mestarijoukkuetta.
- Onnea Bluesille! Tulimme kovalla asenteella ensimmäiseen erään ja saimme loistavia maalipaikkoja, mutta maali jäi tekemättä. Blues paransi toiseen erään ja sai tärkeän maalin. Kolmannen erän takaa-ajo tyrehtyi Bluesin toiseen maaliin ja sen jälkeen pelimme meni yliyrittämiseksi, Väärälä summasi.

Vuosi sitten JYP sijoittui SM-sarjassa kuudenneksi, joten sijoitus parani vuodessa melkoisesti. Jyväskyläläisten sijoitus tämän kauden runkosarjassa oli myös toinen.

Pelin jälkeen JYPin pelaajat kiittivät Espooseen matkustaneita fanejaan.

 

Olet nyt