perjantai, 22 maaliskuu 2013 00:53

Ohittamaton Isabella Portnoj: "Yhtään maalia ei saanut päästää"

Kirjoittanut
Kanadan suurlähettiläs Christopher Shapardanov pujottaa mitalin Isabella Portnojn kaulaan. Kanadan suurlähettiläs Christopher Shapardanov pujottaa mitalin Isabella Portnojn kaulaan. Pasi Mennander

Viidenteen osaotteluun venynyt naisten finaalisarja oli kahden maajoukkuemaalivahdin näytös. Lopulta pidemmän korren veti Bluesin Isabella Portnoj. Hän pelasi finaalisarjassa kolme nollapeliä!

Portnoj avasi finaalisarjan nollapelillä, kun Blues voitti JYPin 3-0. Kahdesta seuraavasta ottelusta tuli tappio, mutta kaksi viimeistä koitosta tuottivat jälleen voitot - ja nollapelit!

Portnojn mukaan oli selvää, että ratkaisupelissä mentäisiin pienillä marginaaleilla.

- Lähtökohta oli vaikea, sillä tiesin, että yhtään maalia ei saisi päästää. Tämä oli ihan hirveä taistelu, "Bella" kertoi mestaruusjuhlien keskellä.

- Kaksi nollapeliä finaaleissa tuntuu aivan mahtavalta, ei tällaista ole ennen kokenut. Täytyy kiittää puolustusta, ei tämä pelkästään omaa hyvyyttä ole.

Millainen tämä kausi sinulle kokonaisuudessaan oli?
- Tosi nousujohtoinen. Jouluun asti oli kaikin tavoin vaikeaa, mutta sitten alkoi mennä tosi hyvin ja paransin playoffeja kohti. Tärkeintähän onkin olla keväällä parhaassa iskussa.

Portnojn osalta mestaruusjuhlat jäävät lyhyiksi, sillä jo perjantaina kokoontuu Naisleijonien MM-kisoihin matkustava joukkue.

- Lähden kisoihin kolmantena maalivahtina, mutta jos näyttöpaikka avautuu, niin sielläkin on onnistuttava. Nyt on ainakin hyvä vire päällä.

Harmittaako, kun juhlat jäävät lyhyiksi?
- Kyllä sitä sitten kesällä ehtii juhlia.

 

 

Olet nyt