perjantai, 27 tammikuu 2012 16:04

Bluesin kapteeni Hallvar: "Vihollisleirin kanssa on pohdittu pukeutumista"

Kirjoittanut

Hallvar_Essi_Blues_lahi_644x413.jpg

Bluesin naisten SM-sarjajoukkueen kapteeni Essi Hallvar vastasi perjantaina iltapäivällä puhelimeensa vaateostoksilta. Lauantain ulkojääpelin pukeutumista on pohdittu myös vastustajajoukkueen pelaajien kanssa.


- Olen ostamassa buff-kauluria. Tämä on kauluri, josta saa halutessaan kypärälakin, Hallvar kertoi.

- Katsoin tänään televisiosta hiihdon SM-kisoja ja siellä lähes jokaisella oli tällainen. Ostin tämän tietysti Bluesin sinisessä värissä.

Blues pelaa lauantaina Tampereella Ilvestä vastaan legendaarisella Koulukadun ulkojäällä. Lämpimänä pysymistä on pohdittu myös vastustajien kanssa.

- Tänään soitin vihollisleiriin ja kyselin, mitä siellä on suunniteltu pukeutumisen suhteen. Sen verran kauan on ulkojääpeleistä, vaikka Oulusta olenkin kotoisin.

Uskallatteko luottaa Ilveksen leiristä näin ottelun aattona tuleviin tietoihin?
- Järjestelyt ovat sujuneet ihan hyvässä yhteishengessä. Kyllä me sinisilmäisesti, Bluesin sinisillä silmillä, luotetaan, että he eivät huijaa meitä. Vielä on tulossa illalla pieni raportti, kun he ovat käyneet treenaamassa Koulukadulla, mutta siihen en ehkä enää luota. Jos sieltä tulee esimerkiksi jotain jään laatuun liittyvää tietoa, siihen pitää suhtautua vähän skeptisesti.

Jää on erilainen kuin hallissa. Miten se vaikuttaa pelaamiseen?
- Osa saattaa laittaa vähän syvemmän uran luistimeen. Jos on hirveä lumisade, pitää ehkä vähän suoraviivaistaa peliä. Lähtisin kuitenkin siitä, että tällaiseen klassikkoon pitää lähteä sellaisella old school -asenteella. Mieluummin muutama jalkakynä kuin liian suoraviivaista peliä.

Tampereelle on ennustettu lauantaiksi noin kymmenen asteen pakkasta. Miltäs kuullostaa?
- Kullostaa hyvältä. Kyllä tuolla halleissa on tarpeeksi tahkottu, kivaa vaihteluahan tämä on. Ei mitään hätää.
- Lapsena Oulussa käytännössä kaikki treenit ja pelit olivat ulkojäällä. Oli epätavallista päästä halliin, vakiovuorot olivat ulkona. Noiden vuosien jälkeen olen käynyt ulkona vain höntsäämässä.

Millainen on aikataulunne huomenna?
- Aamulla lähdemme ja olemme varmaan pari tuntia ennen peliä Koulukadulla. Ehkä siinä verryttelyn lomassa otamme mallia mammapelistä, jos sieltä muutama kikka tarttuisi mukaan.

- Toivotaan, että aurinko vähän paistaisi ja häikäisisi ilvesläisten silmiin. Älä kuitenkaan laita tuota otsikkoon.

Naisten SM-sarjan ottelu Ilves-Blues pelataan lauantaina 28.1.2012 Tampereen Koulukadun kaukalossa. Ottelu alkaa kello 14:00. Esiotteluna pelataan kello 12:45 alkaen "mammapeli" Ilves-Muu Suami.

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta