perjantai, 25 maaliskuu 2011 14:53

Ilveksen Saara Tuominen: "Olemme oikeaan aikaan optimitilassa"

Kirjoittanut

Tuominen_Saara_Ilves_2011_750x500.jpg

Hurjan kevätkauden pelannut Ilves lähtee haastamaan runkosarjan voittajaa HPK:ta lauantaina alkavaan finaalisarjaan. Joukkueen tähtihyökkääjän Saara Tuomisen mukaan joukkue on erinomaisessa iskussa kauden ratkaisupelien alla.


- Olemme oikeaan aikaan optimitilassa ja erittäin valmiina finaaleihin. Hyvä itseluottamus on päällä ja tuntuu siltä, että pelaajat ovat puhjenneet kukkaan kevään koitoksissa, Tuominen sanoo.

Ilves haki kevätkauteensa lisävauhtia helmikuun lopussa Euroopan mestarijoukkueiden cupin lopputurnauksesta Sveitsistä. Eurourakka päättyi tamperelaisten voitonjuhliin, Ilves voitti EWCC:n ensimmäisenä suomalaisseurana. Saara Tuominen palkittiin turnauksen parhaana pelaajana.

- Euroopan mestaruudella oli valtava merkitys joukkueellemme. Lopputurnauksesta alkaen sekä joukkuehenki että joukkueen peli ovat menneet eteenpäin. Kohtasimme Sveitsissä kovia joukkueita ja huomasimme, että pärjäämme tiukoissakin paikoissa, Tuominen analysoi.

- Lopputurnauksen jälkeen olemme osoittaneet, että nälkää jäi SM-sarjaankin. Takki auki emme kuitenkaan finaalisarjaan lähde.

Finaalisarjan voittajajoukkue pääsee käsiksi uuteen ja upeaan Aurora Borealis -maljaan. Tuominen kertoo nähneensä kuvan pokaalista, mutta on hyvin tarkka sanoistaan siitä puhuessaan.

- Mennään peli, erä ja vaihto kerrallaan eikä synnytetä mielikuvia pokaalista. Se on sen verran kaukana vielä. Monelle on käynyt niin, että kun miettii liikaa mestaruutta, peli unohtuu.

Naisten SM-finaalien aikataulu:
La 26.03. klo 15:00 HPK-Ilves
Su 27.03. klo 14:45 Ilves-HPK
Ti 29.03. klo 18:30 HPK-Ilves
Tarvittaessa:
To 31.03. klo 18:30 Ilves-HPK
La 02.04. HPK-Ilves (alkamisaika auki)

 

Olet nyt