maanantai, 01 marraskuu 2010 01:04

JYP jatkaa voittoputkessa - Team Oriflamen taistelu ei riittänyt

Kirjoittanut

Kuva: Kari Mänty

Naisten SM-sarjan JYP voitti viikonloppuna molemmat ottelunsa. Lauantaina kaatui Lohjalla LoKV 5-2 ja sunnuntaina Team Oriflame niukasti 3-2.

- Molemmat vastustajat pelasivat hyvin ja tekivät peleistä tiukkoja. Oma pelimme ei kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kova taistelu palkittiin. Jokainen pelaaja jaksaa yrittää loppuun asti eikä kukaan turhaudu vaikkei aina kaikki onnistukaan, JYPin manageri Jussi Kinnunen kertoi pelin jälkeen.

Kuva: Kari Mänty- Sunnuntaina Kuortaneella Noora Mäkiranta pelasi pirteästi tehden ensimmäisen maalimme. Hän oli myös kentällä karvaamassa ansiokkaasti kun Maarit Lahtinen teki alivoimalla ottelun voittomaalin, Kinnunen kertasi.

Team Oriflame johti ottelua JYPiä vastaan kahdesti. Jenna Tuovinen vei kuortanelaiset 1-0-johtoon, Jasmi Leppänen vastasi kotijoukkueen 2-1-johtomaalista.

JYPin tehokkain pelaaja viikonlopun otteluissa oli Suvi Vacker (1+2 ja 1+1).

JYP hävisi syys-lokakuun vaihteessa neljä ottelua peräkkäin, mutta tappioputken katkettua tilille on tullut pelkkiä voittoja. JYP on voittanut kahtena viime viikonloppuna Salon, Lohjan kahdesti ja Team Oriflamen. Voittojen myötä se on noussut sarjataulukossa sijalle kolme.

Kuva: Kari MäntyJYPin voittoputki joutuu kovalle koetukselle maaottelutauon päätyttyä. Se kohtaa 20. marraskuuta sarjakärki HPK:n sekä viikkoa myöhemmin toista sijaa pitävän Bluesin ja puolustavan mestarin Ilveksen.

Team Oriflame-JYP -ottelun tilastot


Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta