perjantai, 29 lokakuu 2010 21:51

HPK lupaa ryhtiliikkeen: "Löysästi ei enää pelata!"

Kirjoittanut

HPK

Naisten SM-sarjan kärkijoukkue HPK kärsi keskiviikkona kauden avaustappionsa. Valmentaja Jarkko Julkunen lupaa hämeenlinnalaisten esiintyvän viikonloppuna aivan eri asenteella kuin Blues-pelissä.

- Nyt on joukkueen palattava perusasioiden ääreen. Löysästi ja laiskasti ei voi enää pelata. Yksikään peli ei ole itsestäänselvyys ja nyt pelaajat ovat saaneet sen kokea kirjaimellisesti. Vaikka joukkue on nimekäs, niin töitä tekemättä ei otteluja voiteta, Julkunen sanoo.

Jarkko Julkunen- Kun joukkue tekee ryhtiliikkeen ja alkaa tehdä asioita yksinkertaisesti ja omalla tasolla, niin se tulee näkymään myös tulostaululla. Tiukka pelitahti on jälleen kerran myös hyvä testi pelaajille nähdä missä kunnossa ollaan ja miten hävityn pelin jälkeen saadaan oma peli taas rullaamaan. Työ palkitsee kyllä, jos sen ensin vain tekee kunnolla, sanoo HPK:n joukkueenjohtaja Karoliina Laine.

HPK pelaa viikonloppuna kaksi kotiottelua, lauantaina vastaan asettuu KalPa ja sunnuntaina Kärpät.

- KalPa ja Kärpät ovat molemmat nopeita ja hyviä joukkueita, jotka ovat aina vaarallisia. Kaksi tasaista peliä on luvassa. KalPa näytti jo Kuopiossa, että he eivät anna periksi tappioasemassakaan. KalPa on arvaamaton joukkue, joka on pelannut koko alkukauden hyviä otteluita, Laine sanoo.

- Kärppiä vastaan Oulussa pelattu peli ei ollut helppo, vaikka numerot niin antoivat ymmärtää. HPK:lla sattui vain silloin onnistumaan kaikki. Oulun pelin numeroihin ei auta ollenkaan tuijottaa, koska Kärpät on taitava joukkue ja heitä vastaan on aina pelattu tiukkoja otteluita.

HPK lähtee viikonloppuun terveenä. Venla Hovia odotellaan tositoimiin, hän on ollut jo joukkueen mukana harjoittelemassa.

Naisten SM-alkusarja viikonloppuna:
Lauantaina:
Ilves-Team Oriflame
HPK-KalPa
Blues-Kärpät
LoKV-JYP
Sunnuntaina:
HPK-Kärpät
Blues-KalPa
Team Oriflame-JYP
LoKV-Salo HT

• Naisten SM-sarja jää viikonlopun pelien jälkeen kolmen viikon pituiselle tauolle, kaukaloon palataan 20. marraskuuta - otteluohjelma

Olet nyt