keskiviikko, 05 syyskuu 2018 15:24

Eeva Perttulasta Naisten Liigan puheenjohtaja – Kausi käynnistyy lauantaina Oulussa

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Eeva Perttula kuvattuna Oulussa kauden avausviikonloppuna 9.9.2018. Eeva Perttula kuvattuna Oulussa kauden avausviikonloppuna 9.9.2018. Pasi Mennander

Eeva Perttula on valittu viikonloppuna käynnistyvän Naisten Liigan johtoryhmän puheenjohtajaksi. Perttulan vetämän johtoryhmän tehtävänä on kehittää naisten pääsarjan toimintaa ja joukkueiden ja seurojen toimintaedellytyksiä.

- Tavoitteena on saada tasa-arvo ulottumaan myös naisten jääkiekon puolelle. Naisleijonien kansainvälinen menestys on ollut viime vuosina mahtavaa ja uskon, että myös Liigasta löytyy potentiaalia, kunhan asiat saadaan loksahtamaan kohdalleen. Työtä riittää, mutta otan haasteen kiitollisena vastaan, tuore puheenjohtaja Perttula sanoo.

Naisten Liigassa halutaan panostaa erityisesti markkinointiviestintään ja eri toimijoiden yhteistyön kehittämiseen. Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen uskoo, että Perttulalla on paljon annettavaa kummallakin saralla.

- Kokemus jääkiekosta ja sen ulkopuolelta on tarpeen, jotta Naisten Liiga saadaan sarjana ottamaan kehitysaskelia eteenpäin. 

Perttula toimii tehtävässä luottamushenkilönä.

Naisten Liigan johtoryhmän kokoonpano on kokonaisuudessaan seuraava:

Eeva Perttula, puheenjohtaja
Kari Mänty, varapuheenjohtaja
Jorma Hassinen, HPK
Jarkko Malm, Blues Naiset
Lasse Tuorila, Ilves
Niina Nikulainen, KalPa
Juha Suhonen, KJT Haukat
Saija Tarkki, Kärpät
Jari Neuvonen, Lukko
Ove Kvist, Vaasan Sport
Kari Nummelin, TPS
Lina Sepponen, Kuortane
Emma Terho, asiantuntijajäsen
Juuso Toivola, asiantuntijajäsen
Sari Salmela, asiantuntijajäsen
Pirkka Antila, asiantuntijajäsen
Tuula Puputti, asiantuntijajäsen/sihteeri

Naisten Liiga käynnistyy Oulussa 8.-9. syyskuuta pelattavan turnausviikonlopun merkeissä. Paikalla Oulussa ovat kaikki Liiga-joukkueet ja jokainen pelaa viikonloppuna kaksi ottelua. Naisten Liigan otteluohjelma löytyy Jääkiekkoliiton tulospalvelusta.

 

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia