maanantai, 17 helmikuu 2020 12:28

CSM: Jokerit parempi paikallispelissä lauantaikierroksella – ”Kannustamisella mekin saamme lisää voimaa”

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Dan Harkimo. Dan Harkimo. Riku Laukkanen

Jokerit kaatoi HIFK:n C-nuorten SM-sarjan ottelussa Helsingin Töölö 2 -hallissa 5–3. Lauantaikierroksen ottelun ratkaisu nähtiin jo ensimmäisessä erässä, kun Jokerit pääsi kolmen maalin karkumatkalle. Joukkueen yksi sankareista oli 2–1-maalin tehnyt Dan Harkimo.

– Siinä tuli hyvä paikka ja rystyltä iskin kiekon maaliin, Harkimo kertasi osumaansa.

Jokerit pelasi rutiininomaisen ottelun ja osoitti kypsää pelaamista, tosin muutamista virheistä tulleet jäähyt hieman sotkivat ja HIFK pääsi kuromaan eroa umpeen. Paikallispelitunnelman aisti hallissa, vaikka äänekkäimmät huudot tulivatkin vierasjoukkueen kannattajilta.

– Totta kai ne ovat vähän erilaisempia kuin normipelit. Paljon yleisöä ja hyvä fiilis hallissa. Kiva pelata tällaisia pelejä, Harkimo totesi.

Vaikka peli pelattiin HIFK:n kotihallissa, oli paikan päälle tullut äänekäs Jokereiden kannattajaryhmä, joka piti meteliä läpi ottelun ajan.

– Siellä oli Jokereiden fanejakin mukana. Oikein kiva, että nekin pääsivät paikalle.

– Kyllähän se tuo paljon lisää fiilistä. Ne auttavat meitä ja sillä kannustamisella mekin saamme lisää voimaa, Harkimo kiitteli.

Jokerit ja Harkimo on tuttu yhdistelmä jääkiekkoa seuraavalle yleisölle. Dan Harkimon nimi ei välttämättä vielä kovin monelle sano mitään, mutta helsinkiläisseuran entisen omistajan, nykyisen kansanedustajan Harry Harkimon poika saa kuulla nimestään kuittailua kaukalossa.

– Totta kai, jokaisessa pelissä tulee. Varsinkin kun kaaduin tuossa vaihtoaition edessä, tuli jokaiselta pojalta vähän heittoa faijasta, Harkimo paljasti.

Huuteluista mies ei ole silti moksiskaan.
– Kyllä siihen tottuu vuosien aikana.

Jokerit johtaa sarjaa 31 pisteellä. Eroa toisena olevaan Espoon Bluesiin on neljä pistettä. HIFK majailee sijalla yhdeksän 15 pisteen turvin. Kuuden sakkiin on eroa kaksi pistettä.


- Ottelun HIFK–Jokerit tilastotapahtumat tulospalvelussa
- Dan Harkimon pelaajakortti Leijonat.fi:ssä


Dan Harkimo. Kuva: Joni Hildén

Olet nyt

Lisää C-nuorten SM-sarjan uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta