maanantai, 16 joulukuu 2019 15:03

Blues Akatemia tylsytti Jukurit – Maalivahti Joonas Kiiskinen: ”Haluttiin voittaa”

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Maalivahti Joonas Kiiskinen. Maalivahti Joonas Kiiskinen. Joni Hildén

Blues Akatemia varmisti paikkansa C-nuorten SM:n alemmassa jatkosarjassa voittamalla Jukurit sunnuntaina maalein 8-0. Espoon Tapiolan kakkoshallissa pelatun ottelun yksi sankareista oli nollapelin torjunut Joonas Kiiskinen.

– Hyvä peli oli, pelattiin loppuun asti. Tänään kestettiin kolme erää, Kiiskinen totesi.

Pelin päätyttyä 8-0 voisi kuvitella maalivahdin päässeen helpolla, mutta näin ei ollut. Kiiskinen ehti kiekon tiellä 28 kertaa ja sai ajoittain tehdä töitä nollapelinsä eteen.

– Toisessa erässä oli kyllä ihan hyvin vetoja, mutta muuten jäi aika vähälle, Kiiskinen kertoi.

Edellinen nollapeli Kiiskiselle sattui syyskuussa, kun hän pelasi Jokereita vastaan SM-karsintasarjassa. Silloin ottelu päättyi 4–0 espoolaisille. Tuolloin Kiiskinen edusti Bluesia, nyt nollapeli tuli Blues C-Akatemian riveissä.

– On siitä aikaa, mutta ei hirveästi, Kiiskinen kuittasi.

Bluesin Akatemian kausi jatkuu nyt SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa. Jos alkukausi oli joukkueella hieman nihkeähkö, niin ristiinkarsinnat olivat vakuuttavat ja espoolaisryhmä vältti Mestiksen puhtaalla pelillä. TuTo kaatui Turussa 4–1 ja nyt Jukurit kotona tylysti 8–0.

– Tänään oli sitä taisteluilmettä ja haluttiin voittaa, mennä sinne alempaan SM:ään ja pelata siellä. Sitten me myös pelattiin kovaa tuolla ja tehtiin duunia, Kiiskinen kiteytti.

Ottelun Blues Akatemia–Jukurit tilastotapahtumat tulospalvelussa
Joonas Kiiskisen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä

Olet nyt

Lisää C-nuorten SM-sarjan uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta