sunnuntai, 09 joulukuu 2018 12:12

Kiekko-Vantaa varmisti paikan CSM:n alemmassa jatkosarjassa - ”Todella iso voitto - Ei tiputtu ainakaan Mestikseen” - Päivitetty!

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Oskari Hult. Oskari Hult. Joni Hildén

Kiekko-Vantaa varmisti paikkansa C-nuorten alemmassa SM-jatkosarjassa voittamalla lauantaina HIFK:n kotonaan 3-2. Ottelun yksi ratkaisijoista oli tehot 1+2 tehnyt tulokaspelaaja Oskari Hult. Hult teki vantaalaisten 1-1-tasoitusosuman ja oli ratkaisevassa roolissa myös 2-2-tasoituksessa sekä voittomaalissa.

- Onhan tämä todella iso voitto, kun päästiin alempaan SM-jatkosarjaan eikä tiputtu ainakaan Mestikseen, Hult totesi.

Oskari Hult kuuluu joukkueensa nuorisokaartiin 2004-syntyneenä. Hän on vakiinnuttanut paikan kakkoskentän laidasta, jossa hänen kanssaan pelaavat kapteeni Joona Juntunen keskellä ja laidalla Julius Rinta-Paavola. Heidän kenttänsä vastasi lauantaina kaikista vantaalaisten maaleista.

- Meidän kentällä meni tänään todella hyvin. Pelattiin hyvin ja saatiin tehtyä maaleja, Hult iloitsi.

Tappio ei tietysti olisi vielä Kiekko-Vantaata Mestikseen tiputtanut, vaan edessä olisi ollut vielä mahdollisuus parantaa asemiaan sunnuntain kamppailussa Lappeenrannassa SaiPa/Ketterää vastaan. Mikäli sen jälkeen olisi kutsunut uusi karsintasarja, niin se olisi tiennyt vielä lisää pelejä joukkueelle.

- Saadaan nyt enemmän lepoa ja palaudutaan paremmin, Hult tiesi.

Kiekko-Vantaan kausi alkoi kahdella tappiolla, jonka jälkeen voittoja tarttui kolme putkeen. Vantaalaisten onnistui kairaamaan vähintään yhden voiton kaikkia muita paitsi Jokereita, Bluesia ja Jokipoikia* vastaan.

- Peli on parantunut koko ajan sarjan edetessä. Viimeiset pelit ollaan pelattu todella hyvin, Hult mietti.

Kiekko-Vantaan urakka jatkuu alemmassa SM-jatkosarjassa ja sieltä on vielä saumat nousta SM-sarjan pudotuspeleihin. Pudotuspelipaikka villi kortti -kierrokselle vaatisi tosin alemman SM-jatkosarjan voittamista, mutta mahdoton tehtävä ei ole.

Oskari Hultin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun Kiekko-Vantaa-HIFK tilastotapahtumat tulospalvelussa
C-nuorten SM-karsintasarjan kakkoslohkon taulukko

*Uutista päivitetty 10.12.2018 kello 9:00: Jokereilla, Bluesilla ja Jokipojilla puhdas saldo Kiekko-Vantaata vastaan. Kiitos korjauksesta Itä-Suomeen!

Olet nyt

Lisää C-nuorten SM-sarjan uutisia