torstai, 30 maaliskuu 2017 09:36

Jokerit ja Kärpät jyräsivät välieriin C-nuorten SM-sarjassa

Kirjoittanut

C-nuorten SM-sarjan mitaleista pelaavat HIFK, Jokerit, Kärpät ja TPS. Viimeisinä joukkueina välieräpaikkansa varmistivat keskiviikkoiltana Jokerit ja Kärpät.

Jokerit haki välieräpaikkaan vaaditun toisen puolivälierävoittonsa keskiviikkona Tapiolasta. Blues kärsi kotikaukalossaan 2-7-tappion.

Ottelun puolivälissä tilanne oli vielä 2-2, mutta sitten Jokerit karkasi. Toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla helsinkiläiset tekivät kolme maalia. Ratkaisijan rooliin nousi Niko Kautiainen, joka teki Jokerien 3-2- ja 4-2-maalit. Myös Jokerien Juuso Tiihonen ja Jesper Tarkiainen onnistuivat maalinteossa kahdesti.

Oulussa runkosarjan voittaja Kärpät lunasti paikkansa välierissä 8-1-voitolla HPK:sta. Hämeenlinnalaiset putosivat isäntien kyydistä heti ottelun alussa, sillä reilun kahden minuutin pelin jälkeen tilanne oli jo 2-0. Avauserän jälkeen tilanne oli Kärpille 4-0.

Oululaisista Perttu Ahola ja Miika Herrala onnistuivat maalinteossa kahdesti. Arttu Tuomaalan pisteet olivat 1+2, Oliver Sunin 0+3 ja Tuukka Tieksolan 0+3.

C-nuorten SM-mitaleista pelataan ensi viikonloppuna Oulussa Finnair Final Four -tapahtumassa.

Ottelun Blues-Jokerit tilastotapahtumat
Ottelun Kärpät-HPK tilastotapahtumat

 

 

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta