maanantai, 12 maaliskuu 2012 09:20

CSM: Levtchi ja Saloranta sunnuntain sankarit

Kirjoittanut

C-nuorten neljännet puolivälieräottelut pelattiin sunnuntaina. Tapparan sankari kolmannessa Jokerit-voitossa oli Anton Levtchi. Ilveksen pelastajaksi nousi Ville Saloranta.Tappara kaatoi Jokerit lauantain tapaan jatkoajalla ja jatkaa välieriin otteluvoitoin 3-1. Alkusarjassa ja runkosarjassa huimat 96 pistettä 34 ottelussa takonut Anton Levtchi teki ottelussa kaksi maalia. Jälkimmäinen, jatkoerämaali ajassa 70.39, ratkaisi jatkopaikan kirvesrinnoille.

Levtchille maalit olivat ensimmäiset Jokerit-sarjassa. Tapparan tehomies Jokereita vastaan oli Niko Ahoniemi, joka kokosi pisteet 4+3. Jokerien tehokkain puolivälieräsarjassa oli hattutempun sunnuntaina iskenyt Joel Kiviranta. Kolmessa ottelussaan Kiviranta merkkautti Ahoniemen tapaan pisteet 4+3.

Ilves oli selkää seinää vasten sunnuntain Lukko-ottelussa. Lukko johti ottelusarjaa luvuin 2-1, ja Ilves lähti neljännen kohtaamisen päätöserään maalin takaa-ajoasemasta. Ville Meskanen tasoitti erän alkupuolella, mutta lopullinen ratkaisu syntyi vasta ajassa 59.50, kun Ville Saloranta onnistui ylivoimalla. Näin ottelusarja ratkeaa vasta tiistain viidennessä kohtaamisessa Tampereella.

Salorannalle ratkaisumaali oli illan kolmas ja kuudes playoffeissa. Hän jakaa maalipörssin kakkossijan neljän ottelun jälkeen. Ville Meskanen kokosi sunnuntaina pisteet 2+1 ja kuuluu Salorannan tapaan pistepörssin kärkikymmenikköön tehoilla 4+3.

Lukon Aleksi Saarela kannatteli joukkuettaan myös sunnuntaina. Pistepörssin kärjessä jatkava Saarela nakutteli pisteet 2+3 ja kasvatti playoffien kokonaispisteensä jo 17:ään (8+9).

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta