Pasi Mennander

Pasi Mennander

Leijonien puolivälierävoitto Ruotsista varmisti sen, että Leijonat pelaa viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina.

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF listasi puolivälierien kolme komeinta maalia. Kärkeen nousivat Suomen Sakari Mannisen ja Kanadan Mark Stonen jatkoaikaosumat. Mutta kumpi maaleista on sinun mielestäsi komeampi?

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto tarjoaa koosteen Suomen ja Ruotsin välisestä MM-kisojen puolivälieräottelusta. Suomi voitti ottelun jatkoajalla maalein 5–4.

Leijonien kapteeni Marko Anttila teki MM-kisojen avauspisteensä huipputärkeään paikkaan.

Hyökkääjä Sakari Manninen palkittiin Suomen joukkueen parhaana pelaajana MM-kisojen puolivälieräottelussa Ruotsia vastaan.

Hyökkääjä Sakari Mannisen jatkoajalla ampuma 5–4-maali varmisti Suomelle paikan vuoden 2019 MM-välierissä. Maali syntyi puolivälieräottelussa Ruotsia vastaan kokonaisajassa 61.37. Suomen maalivahti Kevin Lankinen sai voittomaalissa syöttöpisteen.

MM-kisojen välierien parit ovat Venäjä–Suomi ja Kanada–Tshekki.

Yhteensä 19 Leijonien MM-joukkueen pelaajaa merkkautti vähintään yhden tehopisteen MM-kisojen alkulohkovaiheen seitsemässä ottelussa.

MM-kisojen direktoraatti on vahvistanut torstain puolivälierien ohjelman:

Suomi ja Iso-Britannia ovat kohdanneet MM-kisoissa kahdesti. Sekä vuoden 1951 että vuoden 1962 MM-kisojen kohtaamisessa Iso-Britannia oli parempi.

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta