Antti Seppänen

Antti Seppänen

Nuorten SM-liigan mitaliotteluissa pelaavista joukkueista kolme on juhlinut Suomen mestaruutta 2000-luvulla. Kärpille ja Bluesille menestystä on tullut myös muiden mitalien muodossa, mutta Pelicansille mitalipelit ovat harvinaista herkkua. Sport puolestaan on tehnyt vaasalaista kiekkohistoriaa tämän kevään esityksillään.

B-nuorten puolivälierissä KalPa ja Tappara ottivat varaslähdön ottelusarjaansa jo lauantaina. Sunnuntaina kaikki kahdeksan joukkuetta olivat kaukalossa. Runkosarjan ykkönen Kärpät oli tyly isäntä Ilvekselle.

B-nuorten kauden huipennus käynnistyy tiistaina, kun joukkueet loppusarjan sijoilta 7-9 sekä alemman loppusarjan voittaja kohtaavat villi kortti –kierroksen otteluissa. Pelicans isännöi avauksessa Ilvestä, ja Blues kohtaa HPK:n. Jatkopaikka viikonlopun puolivälieriin irtoaa kahdella voitolla.

B-nuorten SM-sarja pelattiin päätökseen viikonloppuna. Kärpät vei runkosarjan nimiinsä suvereenisti, vaikka sarjan loppu ei oululaisilta sujunutkaan. Myös Jokerit nousi päätösottelussaan yli 100 pisteen. Tässä kooste päätösviikonlopun otteluista.

Nuorten SM-liigan playoffs-ottelut jatkuvat keskiviikkona, kun kauden kahdeksan parasta joukkuetta luistelevat kaukaloihin. Selvitimme puolivälierissä kohtaavien kauden aiemmat kohtaamiset ja joukkueiden taustat ratkaisupelien kynnyksellä.

Nuorten SM-liigan playoffs-ottelut käynnistyvät perjantaina Hämeenlinnassa ja Kuopiossa. Runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut hallitseva mestari KalPa kohtaa alemman loppusarjan voittaneen JYPin. Kahdeksanneksi sijoittunut HPK pelaa kotonaan Tapparaa vastaan.

Nuorten SM-liigan runkosarja on päättynyt ja kausi jatkuu playoffs-otteluilla. Leijonat.fi esittelee kevätkauden kovimmat pistemiehet, maalintekijät ja maalivahdit.

Nuorten SM-liigan runkosarjan päätösottelut pelattiin keskiviikkona. Viimeisen kierroksen ratkaisuottelussa Blues kaatoi TPS:n jatkoajalla ja pudotti turkulaiset viimeiseltä playoffs-paikalta äärimmäisen niukalla erolla.

maanantai, 04 maaliskuu 2019 12:14

Nuorten SM: Tässä panokset päätöskierrokselle

Nuorten SM-liigan runkosarjan viimeiset ottelut pelataan tiistaina ja keskiviikkona. Puolivälieriin suoraan jatkavat joukkueet ovat varmistuneet, mutta viimeisistä villi kortti —kierroksen paikoista käydään vielä tiukka kamppailu.

Nuorten SM-liigan toiseksi viimeinen ottelukierros tiivisti kamppailua viimeisistä paikoista villi kortti –kierrokselle. TPS jatkoi voittoputkeaan ja nousi viivan paremmalle puolelle. Bluesin Veeti Miettinen oli lauantain maalitykki hattutempullaan HPK:ta vastaan.

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta