keskiviikko, 05 lokakuu 2011 12:54

CSM: Tapparan Anton Levtchi karsintojen pisteykkösenä

Kirjoittanut
C-nuorten SM-karsinnat ovat edenneet puoliväliin. Neljässä lohkossa pelattavissa karsinnoissa ilman tappioita ovat pelanneet Blues, KooKoo, Tappara, Lukko ja Kärpät. Lohkojen maali- ja pisteykkönen on Tapparan Anton Levtchi.

Blues jyrää lohkossa 1. Joukkue on voittanut kaikki viisi otteluaan yhteismaalein 26-9. Lohkon kolmosena olevan TPS:n Mikko Rantanen johtaa pistepörssiä lukemin 5+6. Rantanen ja Otto Nieminen ovat tehneet neljässä ottelussa yli puolet joukkueensa maaleista. Blues-puolustaja Kalle Tervo on syöttötilaston jaetulla kärkipaikalla kuudella syöttöpisteellään.

Lohkossa 2 Jokerit on kärjessä, mutta ottelun vähemmän pelannut KooKoo on voittanut kaikki ottelunsa – myös Jokerit. Jokerien Joel Kiviranta on lohkon pisteykkönen (5+7). KooKoon Miska Siikonen on saalistanut kolmessa ottelussa jo pisteet 3+8.

Tappara on lohko 3:n kärkijoukkue puhtaalla pelillä. Kirvesrinnoista löytyy SM-karsintojen tehokkain pelaaja, sillä Anton Levtchin tehot neljässä ottelussa ovat 11+6. Levtchi on kerännyt pisteitä yli puolessa Tapparan kaikista maaleista.

Lohkossa 4 Kärpät on edennyt voitosta voittoon. Viidessä ottelussaan oululaiset ovat takoneet jo 38 maalia. Lohkon pisteykkösinä ovat Kärppien Antti Kalapudas (5+9) ja JYPin Julius Nättinen (3+11).

SM-karsinta jatkuu keskiviikkona 5.10. seuraavilla otteluilla:

Lohko 1
Pelicans - GrIFK      
HPK - Blues
Lohko 2
KooKoo - Blues-T      
Ilves - Jokerit     
Lohko 3
Lukko - Tappara      
Lohko 4
YJK/JHT - Kärpät      
JYP - KalPa

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta