perjantai, 07 lokakuu 2011 12:06

CSM: SM-karsintojen viikkopeleissä avausvoittoja ja avaustappioita

Kirjoittanut

CSM_Kiekko_Vantaa_Jani_Jamsa_k109.jpg
C-nuorten SM-karsinnat jatkuivat keskiviikkona ja torstaina. Kierrosten maalitykki oli KooKoon Eetu Elo.

Lohko 1, keskiviikko 5.10.
Pelicans - GrIFK 6-1
Pelicans otti avausvoittonsa viidennessä karsintaottelussaan ja ohitti taulukossa GrIFK:n. Nathaniel Pennanen oli lahtelaisten tehomies pisteillä 0+3.

HPK - Blues 3-2 VL
HPK aiheutti Bluesille kauden avaustappion. Varsinaisella peliajalla HPK:n molemmissa maaleissa mukana ollut Sakari Dahlgren (1+1) oli ainoa onnistuja voittomaalikilpailussa 12 yrittäjästä.

Lohko 2, keskiviikko 5.10.
KooKoo - Blues-T 11-3
Kouvolalaiset jatkavat ilman tappioita lohkon kärjessä. Eetu Elo oli KooKoon maalitykki tehoilla 4+1. Miska Siikonen keräsi pisteet 2+3.

Ilves - Jokerit 7-2
Ilves otti tärkeän kotivoiton ja nousi lohkokolmoseksi, ristiinkarsintapaikalle. Tamperelaiset onnistuivat laajalla rintamalla, kun peräti kuusi pelaajaa saalisti kaksi tehopistettä. 32 torjuntaa kerännyt Nico Viksten on lohkon maalivahtitilastojen ylivoimainen ykkönen lukemilla 1,57 ja 93,65%.

Lohko 3, keskiviikko 5.10./torstai 6.10.
Lukko - Tappara 7-4
Lukko otti neljännen voittonsa yhtä monesta ottelusta ja kaatoi niinikään neljän voiton Tapparan. Raumalaisten tehokaksikon, Aleksi Saarelan ja Juho Suomisen tileille kirjattiin tehot 2+2. Tapparan Rene Lindeman merkkautti pisteet 2+1.

KJT - HIFK 2-11
HIFK hankki vasta karsintojen viidennessä ottelussaan avausvoittonsa. HIFK:n parhaat pistemiehet maali-iloittelussa olivat tehot 1+3 keränneet Joonas Karo ja Jami Häppölä.

Lohko 4, keskiviikko 5.10.
YJK/JHT - Kärpät 1-4
Kärpät jatkaa puhtaalla pelillä ja otti jo kuudennen voittonsa. Sebastian Aho teki hattutempun ja oli mukana kaikissa oululaisten maaleissa tehoilla 3+1. Antti Kalapudas syötti kaikki neljä osumaa.

JYP - KalPa 3-4
KalPa yllätti JYPin ja nousi mukaan kamppailemaan suorasta SM-sarjapaikasta. Voittomaalin (56.53) tekijä, KalPan Kasper Kapanen (2+1) oli ottelun sankareita Miikka Pitkäsen (1+3) ohella. JYPin Oskari Degerlund kokosi pisteet 2+1.

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta