lauantai, 02 huhtikuu 2016 16:41

Final Four // Miettinen johdatti KalPan B2-nuorten finaaliin - ”Urani tärkein maali”

Kirjoittanut
Samu Miettinen teki kolme maalia Tapparaa vastaan. Samu Miettinen teki kolme maalia Tapparaa vastaan. Pasi Mennander

KalPan B2-nuoret esittivät lauantaina Final Four -tapahtuman välierässä hienon nousun Tapparaa vastaan.

KalPa oli päätöserässä tappiolla maalein 2-4, mutta kuopiolaiset nousivat tasoihin Santeri Venäläisen ja Samu Miettisen maaleilla.

Etenkin Miettisen 4-4-tasoitus oli komeaa katseltavaa. Hyökkääjä nousi siniviivalta Tapparan maalin taakse ja kiersi b-pisteen kaarelle, mistä lähetetty napakka laukaus yllätti maskin takana olleen Tapparan maalivahti Miska Olanderin.

Jatkoajalla Miettinen nousi jälleen esiin, ja nuorukainen sivalsi 5-4-voittomaalin.

- Aika huikea fiilis. Urani tähän tärkein maali tämä oli ehdottomasti. Koko joukkue uskoi tekemiseemme, vaikka oltiin tappiolla. Tiesin, että pystymme nousemaan tasoihin, Miettinen iloitsi.

Miettinen kruunasi 5-4-voittomaalillaan myös hattutemppunsa. Ottelun ensimmäisen maalinsa hän teki toisen erän puolivälissä, jolloin hän tasoitti lukemat 2-2:een.

Onnistumiset maistuivat Miettiselle, jonka kautta varjosti loukkaantuminen.

- Rasitusvamman takia olin puoli kautta sivussa, mutta onneksi pääsin kuntoon näihin ratkaisupeleihin mennessä. Nyt on todella mukava pelata.

Sunnuntaina pelattavassa B2-nuorten SM-sarjan loppuottelussa KalPa kohtaa Blues EKS:n, joka kaatoi omassa välieräottelussaan JYPin.

- Otimme jo maanantaina ryöstön, kun kaadoimme ratkaisevassa puolivälieräottelussa HPK:n. Nöyrästi muttei nöyristellen lähdimme myös tähän välierään. Finaalissa pitää olla edelleen nöyrä ja pelata kärsivällisesti omaa peliä, KalPan B2-nuorten päävalmentaja Mikko Miettinen kertaili joukkueen tunnelmia.

- Tämä on hieno tapahtuma pojille, ja Kuopiosta saapuneet noin 60 kannattajaa pitävät hyvin meteliä katsomossa, Mikko Miettinen kiitteli Espooseen saapuneita kannattajia.

Olet nyt

 
 
 

B2-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta