lauantai, 02 huhtikuu 2016 15:12

Final Four // Blues EKS taivutti JYPin B2-nuorten välierissä - ”Huikea peli”

Kirjoittanut
Blues EKS eteni B2-nuorten SM-sarjan loppuotteluun. Blues EKS eteni B2-nuorten SM-sarjan loppuotteluun. Pasi Mennander

Espoon Tapiolassa tänä viikonloppuna järjestettävän B-, B2- ja C-nuorten SM-sarjojen Final Four -tapahtuman B2-nuorten toinen finalisti selvisi parista JYP - Blues EKS.

Blues EKS oli välieräottelussa vahvempi ja taivutti JYPin maalein 3-2 (1-1, 1-2, 0-0). Kaksi kertaa JYP nousi tasoihin, mutta Bluesin Jesse Salon toisen erän lopussa tekemästä maalista jyväskyläläiset eivät enää selvinneet.

- Tämä oli huikea peli, ja otimme tärkeän voiton. Jokainen yksilö hoiti hommansa, ja yhdessä olimme yhtenäinen joukkue, Bluesin hyökkääjä Jere Kauhanen tuumi.

JYP pääsi ottelun loppuhetkillä pelaamaan ylivoimaa, ja jyväskyläläiset hakivat tasoitusta ilman maalivahtia pelaten.

- Siinä neljällä kuutta vastaan -tilanteessa tapoimme kyllä tärkeän alivoiman, ja olin siinä itsekin isossa roolissa, kun taisteltiin JYPiä vastaan, omaan ja koko joukkueen suoritukseen tyytyväinen Kauhanen pohti.

- Takana on nousujohteinen kausi, ja sunnuntaina päästään sitten taistelemaan SM-kullasta.

Bluesin vastustaja selviää toisesta välieräparista, ja vastustaja on joko Tappara tai KalPa.

- En pysty vielä paljastamaan sitä millä suunnitelmalla loppuotteluun lähdetään, Blues EKS:n päävalmentaja Timo Haantaus sanoi.

- JYPiä vastaan oltiin runkosarjassa vaikeuksissa ensimmäisessä ottelussa, mutta toinen voitettiin. Nyt välierässä otettiin voitto tärkeään paikkaan. Meillä on yhtenäinen joukkue, ja tsemppi on kova, Haantaus päätti.

 

Olet nyt

 
 
 

B2-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta