sunnuntai, 03 huhtikuu 2016 21:48

Final Four // Kärpille B-nuorten Suomen mestaruus - ”Helpottunut olo”

Kirjoittanut
Kultaa: Kärpät! Kultaa: Kärpät! Pasi Mennander

Espoon Tapiolassa viikonloppuna järjestetyn C-, B2- ja B-nuorten Final Four -tapahtuman viimeinen mestaruus ratkottiin Bluesin ja Kärppien välisessä B-nuorten SM-sarjan loppuottelussa.

Ottelu ratkesi vasta ensimmäisessä jatkoerässä, ja Kärppien sankariksi nousi voittomaalin tehnyt Jere Kiviniemi.

- Nyt on helpottunut olo. Tässä viimeisessäkin pelissä peräänkuulutin kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta, ja pojat noudattivat näitä ohjeita, Kärppien päävalmentaja Antti Aarnio iloitsi.

- Jäimme takaa-ajoasemaan, mutta luottamalla omaan tekemiseen saimme tasoitettua pelin.

Blues teki ottelun avausmaalin aivan toisen erän alussa, mutta Kärpät tasoitti ja karkasi toisen erän aikana vielä 2-1-johtoonkin. Päätöserässä Blues nousi tasoihin, ja ottelu venyi jatkoerään.

- Meillä oli joukkueessa poikia, jotka olivat saavuttaneet mestaruuden jo viime kaudella. He toivat kokemusta ja johtajuutta porukkaan, Aarnio kiitteli.

- Tämä on hieno saavutus, ja maistuu omallakin kohdalla hyvälle, mestaruuden heti ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan saavuttanut Aarnio tuumi.

Kärppien kapteeni Turkka Pumpanen oli yksi niistä pelaajista, jotka olivat jo viime kaudella saavuttamassa B-nuorten SM-kultaa.

- Luotimme omiin taitoihimme, ja jatkoerään lähdettäessäkin olo oli luottavainen. Uskomaton fiilis on nyt. Kauden alussa en olisi uskonut, että mihin tämä kaikki johtaa, Pumpanen kertoi.

- Kausi eteni kuitenkin hyvin, joten menestys vain lisäsi luottoamme omaan pelaamiseemme, Pumpanen päätti.

 

 

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta