perjantai, 22 maaliskuu 2013 11:21

BSM: Finaalipaikat katkolla Jokereille ja Bluesille

Kirjoittanut
Jokerien Kevin Lankinen on torjunut Jokereille viisi voittoa playoffeissa huikein tilastolukemin. Jokerien Kevin Lankinen on torjunut Jokereille viisi voittoa playoffeissa huikein tilastolukemin.

B-nuorten välierät jatkuvat perjantaina, kun Jokerit ja Ässät kohtaavat Pirkkolan hallissa. Matinkylässä Blues pelaa HIFK:ta vastaan. Molemmat ottelusarjat ovat kotijoukkueiden eduksi 2-0, joten finaalipaikkoja saatetaan jakaa jo perjantaina.

HIFK ja Blues kohtasivat toisessa osaottelussa keskiviikkona. HIFK johti ottelua kahden erän jälkeen 3-2, mutta Blues tuli päätöserässä ohi. Felix Westermarck tasoitti vain yhdeksän sekuntia erän aloituksen jälkeen, ja puolustaja Erik Autio ampui voittomaalin ylivoimalla kuusi minuuttia myöhemmin.

Kauden avausottelunsa B-nuorissa pelanneen Westermarckin (1+2) ohella Bluesin tehomiehiin kuului Teemu Pulkkinen (1+2). Pulkkinen johtaa playoffien pistepörssiä kuuden ottelun jälkeen saldolla 3+8=11.

Ässät isännöi Jokereita torstain toisessa kohtaamisessa. Tasaisen kamppailun ratkaisu saatiin päätöserän alkupuolella, kun Teemu Turunen teki Jokereille 2-1-voittomaalin ylivoimalla. Turuselle maali oli playoffien neljäs ja hän on joukkueensa paras maalintekijä.

Jokerien maalissa Kevin Lankinen torjui pudotuspelien viidennessä voittopelissään 30 kertaa. Lankinen on päästänyt viidessä ottelussaan vain kolme maalia ja johtaa maalivahtitilastoja huippulukemin 0,60 / 97,5.

B-nuorten SM-välierien tilanteet

Jokerit - Ässät 2-0 (4-1, 2-1)
Blues - HIFK 2-0 (4-0, 4-3)

Välierien otteluohjelma

Perjantai 22.3.
Jokerit - Ässät     
Blues - HIFK
Tarvittaessa:
Lauantai 23.3.

HIFK - Blues     
Sunnuntai 24.3.
Ässät - Jokerit     
Maanantai 25.3.
Jokerit - Ässät     
Blues - HIFK

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

Etsi sivustolta