perjantai, 22 lokakuu 2010 12:35

B-nuoret: TuTo ja Tappara karsintavoittoihin

Kirjoittanut

B-nuoret kamppailevat viikonlopun aikana kahdesta avoinna olevasta SM-sarjapaikasta. Ristiinkarsintaotteluista jatkopaikkaan tarvitaan kaksi voittoa. TuTo ja Tappara hankkivat keskiviikkona ensimmäiset.

TuTo nujersi SaiPan Lappeenrannassa 4-1. Ottelun ratkaisu syntyi toisen erän alkupuolella, kun TuTo teki toisen ja kolmannen maalinsa. TuTon kaikki maalit merkittiin eri pelaajalle - maalintekijöinä olivat Joakim Håkansson, Aleksi Sillanpää, Vertti Virtaniemi ja Oscar Hämäläinen. SaiPan ainokaisen viimeisteli Toni Naumanen.

TuTo-vahti Dominik Hrachovina oli yksi ottelun hahmoista. Tshekkivahti torjui peräti 49 kertaa, kun SaiPan Sami Holopaiselle merkittiin vain 21 torjuntaa.

Tappara hankki ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan voittamalla Pelicansin kotonaan 4-3. Tappara johti ottelua vielä viisi minuuttia ennen loppua 4-0, mutta Pelicans teki reilussa kahdessa minuutissa kolme maalia. Lisäksi se sai tehojaksonsa aikana rangaistuslaukauksen, mutta Juho Kiiski ei onnistunut maalinteossa.

Tapparan tehomiehiä olivat kaksi maalia viimeistellyt Sasha Barkov ja tehot 1+2 kerännyt Jonatan Tanus. Pelicansin Roope Elimäelle merkittiin pisteet 1+1.

Otteluohjelma
23.10.
TuTo - SaiPa      
Pelicans - Tappara     
24.10.
SaiPa - TuTo (tarvittaessa)     
Tappara - Pelicans (tarvittaessa)

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia