maanantai, 22 marraskuu 2010 10:54

C-nuorten turnaus jatkui Kuortaneella lauantaina

Kirjoittanut
C-nuoret jatkoivat turnausviikonloppuaan lauantaina Kuortaneella. TPS ja HPK ottivat toiset voittonsa ja Lukko kaatoi KalPan.

TPS:n Matias Pulli oli monessa mukana, kun turkulaiset veivät pisteet tiukassa kamppailussa JYPiltä lukemin 5-4. Pulli keräsi tehot 2+2 ja oli mukana myös TPS:n 5-4-voittomaalissa vajaat neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Pulli pääsi yrittämään ratkaisua myös rangaistuslaukauksesta päätöserän puolivälissä. Voittomaalin tehneelle Samuli Kanervalle merkittiin tehot 1+2. JYPin Aapeli Pienimaa teki kaksi osumaa avauserässä.

Lukko ratkaisi ottelun KalPaa vastaan kolmannessa erässä. Joukkue teki erässä kolme maalia ja voitti 5-3. Lukon tehokaksikkona hääri parivaljakko Jere Friberg - Jeffrey Lawman. Friberg kirjautti tehot 2+2 ja Lawman 2+1. KalPan Miikka Pitkäselle merkittiin pisteet 1+1.

Lauantain päätöskamppailussa HPK otti viikonlopun toisen voittonsa kukistamalla Kärpät 4-2. Kärpät johti ottelua vielä viisi minuuttia ennen ottelun loppua, mutta Ville Kivilän (1+1) tasoitusmaali ajassa 55.26 ja Arttu Seppäsen (1+1) voittomaali ajassa 58.14 käänsivät puntit hämeenlinnalaisille. Manu Lahtinen viimeisteli neljännen osuman tyhjiin.

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta