maanantai, 05 lokakuu 2020 13:38

GGG tulee taas helmikuussa!

Kirjoittanut
HaKin äidit vastaan tyttäret ottelu oli yksi vuoden 2020 GGG tapahtumaan osallistuneista peleistä. HaKin äidit vastaan tyttäret ottelu oli yksi vuoden 2020 GGG tapahtumaan osallistuneista peleistä.

Global Girls' Game pelataan taas helmikuussa! Suomi osallistuu kansainväliseen GGG tapahtumaan laittamalla pystyyn matalan kynnyksen peliviikon - Kaikki viikon 8.-14.2.2021 aikana pelatut tyttöjen tai naisten pelit voi ilmoittaa mukaan tapahtumaan!

GGG jouduttiin peruuttamaan helmikuulta 2021 koronaviruksen vuoksi. Yritetään ensi kaudella uudelleen!

***************

Global Girls' Game, tutummin GGG on matalan kynnyksen pelitapahtuma, joka innostaa tyttöjä ja naisia jääkiekon pelaamiseen ympäri maailman. Kansainvälisen tapahtuman organisoi Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF, joka pyrkii saamaan tapahtumaan mukaan yhden pelin jokaiselta aikavyöhykkeeltä ja laskemaan sitten mukaan kaikki noissa otteluissa tehdyt maalit.

Suomi on mukana GGG-peleillä, mukaan voi ilmoittautua millä tahansa 8.-14.2.2021 viikon aikana pelattavalla pelillä. Peli voi olla virallinen sarjaottelu, mutta se voi olla myös vaikka liikuntatunnilla pelattava tyttöjen itse organisoima peli, tai vaikkapa äidit vastaan tyttäret peli, jonka HaKi järjesti viime vuonna Lohjalla. 

Ilmoita pelisi mukaan Global Girls' Game -tapahtumaan alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Pelitapahtuman yhteyshenkilö sitoutuu samalla ilmoittamaan pelitapahtuman lopputuloksen välittömästi pelin päätyttyä. Kaikki tulokset tulee olla ilmoitettuna viimeistään sunnuntaihin 14.2.2021 klo 21 menessä.

Kokonaispelin tuloksia seurataan ja osallistuvien tapahtumien kuvia julkaistaan tyttökiekon some-kanavissa
www.facebook.co/girlshockeyday
www.instagram.com/ghd_finland

Suomessa pelatuista peleistä arvotaan yksi ottelu, jonka tulos ilmoitetaan maailmanlaajuisen GGG-pelin yhteistulokseen. Muistathan myös, että GGG on yksi tyttökiekon rekrytointi -mitalidiplomin tapahtumiin laskettava osa. Lisätietoja tapahtumasta tai vinkkejä sen järjestämäiseen saat alueesi tyttökiekkokoordinaattorilta.

Toivottavasti GGG innostaa mahdollisimman monta tyttö ja naista mukaan pelaamaan jääkiekkoa!

Linkit lomakkeisiin
Ilmoittaudu tällä kaavakkeella mukaan GGG-tapahtumaan >>
Ilmoita tällä kaavakkeella pelisi tulos >>

Lisää Tyttökiekon uutisia

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta