lauantai, 19 syyskuu 2020 12:02

Viisi seuraa kultamitaleille!

Kirjoittanut
Tunnelmia Kurikan Ryhdin GHD päivästä lokakuussa 2019. Seura ylsi viime kauden aikana toteutetuilla toimenpiteillä tyttökiekon rekrytoinnin pronssisijalle. Onnea ja peli-iloa alkavaan kauteen! Tunnelmia Kurikan Ryhdin GHD päivästä lokakuussa 2019. Seura ylsi viime kauden aikana toteutetuilla toimenpiteillä tyttökiekon rekrytoinnin pronssisijalle. Onnea ja peli-iloa alkavaan kauteen!

Tyttökiekon rekrytointia parhaiten viime kaudella toteuttaneille seuroille jaettiin palkinnot. Kauden 2019-2020 hyvästä työstä palkittiin yhteensä 14 seuraa kulta, hopea ja pronssimitaleilla. Kultaseura kategoriaan ylsi tänä vuonna yhteensä viisi seuraa: APV, HIFK, Kiekko-Espoo, Ilves ja TarU Hockey.

-Hienoa, että saatiin mukaan neljä uutta kultamitaliseuraa! Monessa seurassa tehdään jo hyvää rekrytointityötä, mutta se ei välttämättä ole vielä pitkäjänteistä tai suunnitelmallista. Rekrytointimitaleilla halutaan kannustaa seuroja mukaan tähän tärkeään työhön, tyttökiekon kehittäjä Tuula Puputti Jääkiekkoliitosta kertoo.

Katso täältä kaikki mitaleille yltäneet seurat >>

-Jääkiekko nähdään monesti vielä miesten ja poikien lajiksi, kun pelaavaa tyttöä tai naista ei välttämättä tunnista kypärän ristikon takaa. On tärkeää tehdä erillistä rekrytointia, jotta tytöt kokevat, että he ovat tervetulleita jääkiekon pariin. Kun tyttöjen toiminta starttaa, harjoitusryhmät ja pelit kannattaa kirjata seuran nettisivuille poikien toiminnan rinnalle, jotta uudet innokkaat mukaan tulijat löytävät myös harrastuksen pariin, Puputti lisää.

Tyttökiekon rekrytoinnin mitalsijoille voi päästä mikä tahansa jääkiekkoseura, joka tekee suunnitelmallista rekrytointia ja tarjoaa jääkiekon harrastamismahdollisuuksia tytöille koko kauden ajan. Tutustu mitalitavoitteisiin ja palkintoihin täällä >>

 

Lisää Tyttökiekon uutisia

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta