maanantai, 28 lokakuu 2019 09:08

GHD liikutti yli 500 tyttökiekkoilijaa

Kirjoittanut
APV oli yksi GHD-tapahtuman järjestäjistä Keskimaalla. APV oli yksi GHD-tapahtuman järjestäjistä Keskimaalla.

Kansainvälinen tyttökiekkoviikonloppu pidettiin 5.-6.10. Mukana järjestämässä GHD-tapahtumia oli yhteensä kolmekymmentä seuraa ja tapahtumissa ympäri Suomen oli mukana jääkiekkotreenien parissa yli 500 tyttöä.

Kaikki GHD-tapahtuman järjestäjäksi ilmoittautuneet seurat osallistuivat arvontaan, jonka palkintona oli Naisleijonien pelaajavierailun joukkueen harjoitustapahtumassa. Arvonnan voitti TPS. TPS:n GHD-tapahtuman järjestelyistä vastannut Veera Oikari otti uutisen iloisesti vastaan. Veera pelaa myös itse TPS.n naisten joukkueessa ja tekee päivätöitä TPS:n miesten liigaorganisaatiossa.

-Kiitos, hieno juttu! Uskon että saamme järjestettyä vierailun jonkun kivan tapahtuman yhteyteen, jossa samalla innostataan lisää tyttöjä jääkiekon pariin, Veera suunnitteli.

GHD-tapahtumia oli tarjolla jokaisella Jääkiekkoliiton kahdeksasta alueesta. Eniten mahdollisuuksia kokeilla jääkiekon harrastamista oli tarjolla etelän alueella, jossa GHD-tapahtumia järjesti kuusi eri seuraa. Keskimaalla ja Länsirannikolla oli molemmissa mukana viisi eri seuraa. Muutama seura järjesti GHD-tapahtuman kansainvälisen tyttökiekkoviikonlopun jälkeen, oman kauden avauksen yhteydessä. Tytöille tarjolla olevia jääkiekon kokeilutapahtumia on tarjolla myös GHD-viikonlopun jälkeen, kauden aikana useissa eri seuroissa.

Katso vielä GHD-viikonloppuun ilmoittautuneet seurat >>

GHD-viikonloppu, mistä oikein oli kyse? >>

Lisää Tyttökiekon uutisia

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta