maanantai, 03 heinäkuu 2017 14:44

Caruna tukee 10 000 eurolla nuorten matalan kynnyksen jääkiekkoharrastamista

Kirjoittanut Toimitus
Kuvassa Janne Laukkanen, Jyrki Tammivuori ja Sami Helenius. Kuvassa Janne Laukkanen, Jyrki Tammivuori ja Sami Helenius.

Caruna luovutti suomalaisille NHL-legendoille hyväntekeväisyystapahtumassa 10 000 euron voittosumman, joka menee suoraan nuorten jääkiekkotoiminnan tukemiseen.

Suomen Kanadan suurlähetystö järjesti lauantaina 1.7. Kanadan 150-vuotisjuhlien kunniaksi hyväntekeväisyystempauksen Helsingin Hernesaaren rannassa. Suomalaiset NHL-jääkiekkoilijat kisasivat kiekkoilun sijasta huimassa vesijetti-kilpailussa, jossa ei pärskeiltä ja hurjalta menolta vältytty. Kilpailuun ottivat osaa Janne Laukkanen ja Sami Helenius.

Paikan päällä kannustivat myös Heikki Riihiranta, Antti Miettinen ja Tuomo Ruutu.

Kisa oli tiukka ja kylmä merituuli antoi oman vastuksensa. Leikkimielisen tempauksen voittajaksi ylsi Janne Laukkanen.

- Loistava kisa! Lyhyt, ytimekäs ja hauska, Laukkanen kommentoi.

Palkintona Janne Laukkanen vastaanotti Carunan talousjohtaja Jyrki Tammivuoren ojentaman 10 000 euron shekin, joka menee Easy Hockey -harrastekiekon tukemiseen. Easy Hockey on tarkoitettu 10–17 -vuotiaille matalan kynnyksen harrastustoiminnaksi niille nuorille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa.

- Haluamme kannustaa lapsia ja nuoria nauttimaan liikunnan ilosta ja jakaa sitä kautta hyvää energiaa eteenpäin, Tammivuori kertoo.

Caruna on tukenut Suomen Jääkiekkoliiton järjestämää Easy Hockeyta vuodesta 2016 lähtien. Viime kaudella Easy Hockeyyn lähti mukaan yli 1 500 junioria 47 seurasta ympäri Suomea. Uusi Easy Hockey -kausi käynnistyy jälleen syys-lokakuussa.

- Seurojen into lähteä mukaan yllätti meidät ja odotamme suurta suosiota tulevallekin kaudelle. On hienoa, että voimme yhteistyössä Carunan kanssa tarjota uuden tavan harrastaa jääkiekkoa ja antaa entistä useammalle mahdollisuuden osallistua seurojen toimintaan koko Suomessa, Suomen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa sanoo.

 

 

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta