keskiviikko, 22 maaliskuu 2017 07:38

47 seuraa otti Caruna Easy Hockeyn omakseen

Kirjoittanut Toimitus

Syksyllä, kiekkokauden alussa käynnistynyt Caruna Easy Hockey on liikuttanut kuluvalla kiekkokaudella yli 1500 junioria 47 seurassa. Tämä 10–17 -vuotiaiden matalan kynnyksen harrastustoiminta on tarkoitettu niille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa.

- Caruna Easy Hockey vastaa kysyntään lasten ja nuorten rennosta jääkiekon harrastamisesta. Viime syksynä 47 seurassa ympäri maan käynnistynyt toiminta tarjoaa mahdollisuuden pelata jääkiekkoa keskimäärin kerran viikossa hauskassa, rennossa ja valvotussa ympäristössä, Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.

- Tiesimme, että tarve helpolle ja kohtuuhintaiselle harrastamiselle on kova, mutta silti suosio seurakentällä yllätti meidät. Tällä hetkellä toiminta ulottuu etelästä aina Ivaloon asti ja uskon, että ensi kaudella seurojen määrä kasvaa entisestään, Tervomaa ennakoi.

Caruna Easy Hockeyn aloittamiseksi ei vaadita aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ja varusteiksi osallistujat tarvitsevat vain luistimet, kaulasuojan, jääkiekkomailan ja ristikollisen jääkiekkokypärän. Harjoitusten sisältö riippuu osallistujien taitotasosta ja vaihtelee seuroittain - yhteistä toiminnalle on kuitenkin se, että harjoituksissa pääpaino on aina pelaamisella.

Mukaan toimintaan pääsee myös kesken kauden eli vielä maaliskuussakin kannattaa olla yhteydessä lähiseuraan, jos harrastekiekon aloittaminen kiinnostaa. Kevään tullen Caruna Easy Hockey jää tauolle ja uusi kausi käynnistyy taas syys-lokakuussa.

Lue lisää:
- Nämä seurat olivat mukana Caruna Easy Hockeyssa kaudella 2016-17

- Näin Easy Hockey käynnistyi Turussa
 

Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani, sähkönsiirtoyhtiö Caruna jakaa hyvää energiaa mahdollistamalla nuorten ja lasten matalankynnyksen harrastamisen seuroissa ympäri maan.

 

 

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta