maanantai, 30 marraskuu 2015 13:00

Carunasta Suomen Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppani

Kirjoittanut Toimitus

Sähkönsiirtoyritys Caruna ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat tänään solmineet yhteistyösopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta vuosille 2016–2019.

Sopimuksen tarkoitus on edistää suomalaista jääkiekkoa sekä vahvistaa suomalaisen jääkiekon kasvua ja toiminnan arvopohjaa. Carunan tuesta pääosa kohdistetaan lasten- ja nuorten toiminnan tukemiseen seuroissa ympäri Suomen sekä seuratoiminnassa mukana olevien vapaaehtoisten palkitsemiseen.

- Pääyhteistyökumppanuus Suomen Jääkiekkoliiton kanssa on meille sopiva kohde, koska kumppanuudessa yhdistyvät nuoret, hyvä energia sekä jääkiekkoseuroissa hyvin arvokasta työtä tekevät vapaaehtoiset. Tätä toimintaa lähdemme nyt yhteistyössä suunnittelemaan ja kehittämään koko Suomessa. 2016 jääkiekon nuorten MM-kisojen pääyhteistyökumppanina on ollut ilo seurata sitä hyvän energian latausta, joka jo pelkästään kisojen valmisteluissa näkyy, Carunan toimitusjohtaja Ari Koponen kertoo.

-Tämä sopimus on meille erittäin merkittävä. Caruna on meille erinomainen yhteistyökumppani - toiminnan arvot ovat yhtenevät ja molemmilla on vahva tahtotila tuoda nämä arvot myös arjen tekoihin. Kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu hyvän energian siivittämänä tulevat näkymään juniorityössä vahvasti seuraavan kolmen vuoden aikana, toteaa Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.


 

Olet nyt

Etsi sivustolta