perjantai, 19 helmikuu 2021 12:43

Tervetuloa Hockey World Classic Helsinki 2022 -turnaukseen!

YHTEISÖLLISYYS

Miesten ja naisten harrastekiekkojoukkueille tarkoitettu turnaus järjestetään Helsingissä ke 18.5.− la 21.5.2022 – samaan aikaan 2022 Jääkiekon MM-kisojen kanssa. Turnauksen järjestäjänä toimii Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyössä MM-kisaorganisaation kanssa.

KENELLE
Naisten ja miesten kotimaisille ja ulkomaalaisille aikuisten harrastejoukkueille

MITÄ
Jääkiekon harrasteturnaus, jonka aikana on mahdollisuus seurata rajatusti myös 2022 Jääkiekon MM-kisoja. Osallistuvilla joukkueilla on mahdollisuus ostaa MM-kisojen pääsylippuja. Informoimme turnaukseen ilmoittautuneita joukkueita asiasta tarkemmin, kun MM-kisojen lohkojaot ja pääsylippujen hinnat ovat selvillä.

Turnaukseen osallistuvilla on mahdollisuus varata majoitus järjestäjän sopimista yhteistyöhotelleista. Ko. hotelleista järjestetään kuljetukset jäähalleille, joissa turnaus pelataan. Yhteistyöhotelleihin on myös tarkoitus järjestää MM-kisakatsomoita siten, että turnausosallistujat voivat kannustaa omia maajoukkueitaan. Majoitukseen liittyvät tiedustelut ja varaukset: accommodation_hwc@finhockey.fi

MILLOIN
18.5−21.5.2022. Turnaus alkaa keskiviikkona 18.5.2022 klo 9 ja päättyy lauantaina 21.5.2022 finaaliotteluiden jälkeen noin kello 18.00.

MISSÄ
Turnaus pelataan Helsingissä Malmin, Vuosaaren ja Paloheinän jäähalleissa.

MITEN
Omat sarjat miehille ja naisille. Miesten sarjat: 20+ harraste, 35+, 40+, 50+, 60+, 65+ ja 70+. Naisissa on kaksi ikäluokkaa 18+ ja 35+. Miesten ja naisten sarjoissa on valittavana A-taso ja B-taso (PL. naiset 35+) Otteluaika peleissä 2 x 15 min tehokasta peliaikaa ja kokonaisaika ottelulle 45 min. Kaikille joukkueille tulee turnauksessa 3–5 peliä. Turnauksessa pelataan harrastekiekkosäännöillä (lämärit ja taklaukset ovat kiellettyjä).

TURNAUKSEN OSALLISTUMISMAKSUT
SJL:n jäsenseurojen joukkueen osallistumismaksu on 980 € ja EI jäsenseurojen joukkueiden 1050 € sisältäen otteluiden kustannukset (jäävuorot, tuomarit, toimitsijat, palkinnot, turnauksen järjestelyt ja reaaliaikainen tulospalvelu). Varausmaksua ei palauteta, mikäli joukkue peruu itse osallistumisensa. Varausmaksu palautetaan, mikäli turnaus perutaan järjestäjän toimesta tai pandemian takia.

MAJOITUS- JA RUOKAILUPAKETTI
Osallistuvilla joukkueilla on mahdollisuus majoittua järjestäjän yhteistyöhotelleissa, joista on bussikuljetukset pelipaikoille. Kannattaa huomioida, että järjestäjän on tarkoitettu vain yhteistyöhotelleissa majoittuville pelaajille eivätkä ne kata muita hotelleita. Hotelleista on mahdollisuus tilata ruokailut omien tarpeiden mukaisesti.

Yhteistyöhotellit ovat Scandicin Aviacongress, Aviapolis ja Holiday Inn Vantaa.

EarlyBird-hinnat, kun varaus on tehty 15.7.2021 mennessä.
120 € / 1 hh
145 € / 2 hh

Superior-hinnat
140 € / 1 hh
160 € / 2 hh

16.7.2021 eteenpäin
129 € / 1 hh
155 € / 2 hh

Superior-hinnat
150 € / 1 hh
170 € / 2 hh

Majoitusvaraukset:
accommodation_hwc@finhockey.fi

Ennakkomaksu erääntyy 14 vrk vahvistuksesta. Loppumaksu tammikuussa 2022.

PELAAJIEN EDUSTUSOIKEUS TURNAUKSESSA
Miesten A-sarja on tarkoitettu kaikille entisille sarjapelaajille ja kuluneella kaudella maksimissaan 4. divisioonatasoa pelanneille. Ikärajoitteet sarjakohtaisesti. Ikärajoite täyttyy, jos pelaaja täyttää vaaditun iän vuoden 2022 aikana. Maalivahdit voivat olla viisi (5) vuotta ikäluokkaansa nuorempia. Miesten B-sarja on tarkoitettu ikärajoitteiden lisäksi pelaajille, jotka eivät ole pelanneet 3. div. tai ylempiä sarjoja viimeiseen kolmeen kauteen.

Naisten A-sarja on tarkoitettu sarjapelaajille, jotka eivät ole pelanneet Naisten Liigaa kuluvan kauden aikana. Naisten B-sarja on tarkoitettu ”vasta-alkajille” tai vähäistä pelikokemusta omaaville.

Ulkomaalaiset joukkueet: A-sarja on tarkoitettu entisille sarjapelaajille. B-sarja on tarkoitettu harrastepelaajille.

PALKINNOT
Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja pokaalilla.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
Joukkueet otetaan turnaukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 15.2.2022 mennessä. Ilmoittautuminen vahvistuu, kun 300 euron varausmaksu on maksettu. Turnauksen varausmaksua ei palauteta, mikäli joukkue omista syistä johtuen peruu osallistumisensa turnaukseen. Loput turnausmaksusta (680 € tai 750 €) tulee maksaa 15.3.2022 mennessä.

Turnaukseen pääset ilmoittautumaan tästä:
Ilmoittautumislomake
 

 
 
 


Harrastekiekon Hockey World Challenge -turnaus järjestetään Helsingin jäähalleissa 18.–21.5.2022.


PELIPAIKAT

Malmin jäähalli
Paloheinän jäähalli
Vuosaaren jäähalli


LISÄTIETOA

Suomeksi
På svenska
In english


OTTELUOHJELMA JA TULOKSET

Turnauksen otteluohjelma julkistetaan myöhemmin.

Turnauksen tulosseuranta on Jääkiekkoliiton tulospalvelussa.


KAIKKI HARRASTEKIEKON UUTISOTSIKOT LEIJONAT.FI:SSÄ


 

Olet nyt

Etsi sivustolta