perjantai, 01 tammikuu 2016 15:44

Kanadan joukkue harjoitteli jo päänäyttämöllä

Kirjoittanut Silja Schemeikka
Dave Lowryn luotsaama Kanada pelasi alkulohkonsa ottelut Helsingin jäähallissa. Perjantaina Kanada harjoitteli jo Hartwall Arenassa, missä pelataan lauantaina neljännesfinaali Suomea vastaan. Dave Lowryn luotsaama Kanada pelasi alkulohkonsa ottelut Helsingin jäähallissa. Perjantaina Kanada harjoitteli jo Hartwall Arenassa, missä pelataan lauantaina neljännesfinaali Suomea vastaan. Silja Schemeikka

Kanadan päävalmentaja Dave Lowry tiesi mitä odottaa. Hänen mukaansa jokainen joukkue on ollut hyvin tasainen. Tasaväkisyyttä on odotettavissa myös huomisessa kohtaamisessa.

- Tiedämme, että Suomi on hyvä joukkue. Nyt ainoastaan yksi peli merkkaa. Pelimme Ruotsi-ottelussa oli ailahtelevaista. Meidän haasteenamme on pelata tasainen 60 minuuttinen. Voittaminen on yksityiskohdista kiinni, sanoi Lowry.

Kanada saapui Suomeen joulukuun puolessa välissä. Suomessa ollessaan joukkue on viettänyt leirin Imatralla, jossa se pelasi kaksi ottelua.

Sen lisäksi joukkue pelasi yhden ottelun Helsingissä. Päävalmentaja kokeekin, että kaukalon koolla ei ole joukkueelle ongelma. 

- Joukkue on jo pelannut kuukauden ajan isommissa kaukaloissa. Isompi kaukalo ei ole joukkueelle ongelma, osaamme käsitellä sen. Emme näe myöskään ongelmaa eri kaukaloon vaihtamisesta, tuumasi Lowry.

Kanada elää hetkessä. Edellisten Euroopassa pelattujen kisojen tappiot ja synkkä historia eivät enää merkkaa joukkueelle, kun se pelaa huomenna lauantaina neljännesfinaaleissa Suomea vastaa.

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

25.08.-30.08.2020:
Jää- ja otteluleiri, Lappeenranta & Imatra


Kauden muut tapahtumat vahvistetaan myöhemmin.