torstai, 31 joulukuu 2015 19:17

MM­-kisat vaparina: Päivä 6– Hilijaanen mediakeskus

Kirjoittanut Heidi Hautamäki
Mediakeskuksessa on ainakin toisinaan hiljaista. Mediakeskuksessa on ainakin toisinaan hiljaista.

Viimeisiä alkusarjan pelejä vietiin torstaina. Samalla loppusuoralla oli myös vuosi 2015. Vappaaehtoisille vuosi on ollut mielenkiintoinen muun muassa näijjen nuorten MM-­kilipailujen ja Karjala­-turnauksen merkeissä.

Mediakeskuksessa riittää kuhinaa kisojen aikana, mutta erätauoilla on hiiren hilijaista. Vain muutama toimittaja naputtaa keskittyneesti konetta, kun muut innokkaat ovat katsomon puolella. Toimittajat alakavat kisojen myötä tulla tutuksi. Jopa niin tutuksi, että voi jo heittää muutamia sisäpiirivitsejä. Mediakeskus on tunnettu hyvänä säilytyspaikkana.

Tähän asti kisoissa on ollut hauskaa. Allekirjoittanut on viilettänyt sekä mediakeskuksessa että mixed zonella eli haastattelualueella. Keskiviikkona onnistuin murskaamaan varpaat, mutta mitäs pienistä. Pohojolaisittain sanottuna jalaka kipiä, kun on täytynyt väännättää sitä. Heh.

Mediakeskusväkemme, ehkä jopa osa toimittajista, on oppinut murteeni. Tavoitteena on opettaa koko Suomi puhhuu kunnolla.

Ensi vuonna on uuet kujjeet, mutta tosin nämä kisat jatkuvat vielä hetken. Ootettavissa on ikimuistoisia hetkiä. Pijetään lippu korkialla ja äärettömän hauskaa.

 

Nuorten MM­kisoissa vapaaehtoisina toimivat Johanna Reponen ja Heidi Hautamäki raportoivat kisoistaan vapaaehtoisena Leijonat.fi ­sivuilla päivittäin ilmestyvän blogin kautta. Yhdentoista kisapäivän mittainen blogi kertoo kahden vapaehtoisen kisatarinan, yhteensä Nuorten MM-kisoissa työskentelee noin 400 vapaaehtoistyöntekijää erilaisissa tehtävissä.

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

25.08.-30.08.2020:
Jää- ja otteluleiri, Lappeenranta & Imatra


Kauden muut tapahtumat vahvistetaan myöhemmin.