perjantai, 12 helmikuu 2016 00:56

Joukkueenjohtajan otteluraportti: Nuoret Leijonat nosti tasoaan - ”Jokainen otti askeleen eteenpäin”

Kirjoittanut Timo Bäckman

Suomen Nuoret Leijonat kukisti toisessa ottelussaan Saksan Deggendorfissa Tshekin joukkueen maalein 3-0.

Suomi siirtyi johtoon ylivoimalla ensimmäisen erän puolivälissä, kun Erik Embrich ohjasi kiekon verkkoon, syöttöpisteet Otto Leskiselle ja Sami Tavernierille. Ylivoimaa ehdittiin pelata vain kahdeksan sekuntia.

Seuraava Suomen maali syntyi vain runsas minuutti edellisestä, kun Jarkko Parikan siniviivalaukaus yllätti Tshekin maalivahdin, syöttöpiste Santeri Koposelle.
 


 

Suomen kolmas maali syntyi toisen erän lopulla, kun Jonne Tammela taisteli kiekon maalin eteen Teemu Väyryselle, joka ei erehtynyt. Tästä maalista toinen syöttöpiste merkittiin joukkueen kapteenille Arttu Ruotsalaiselle.

Joukkueen päävalmentaja Rauli Urama oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen. Keskiviikon Sveitsi-pelistä oli menty eteenpäin ja jokaisen pelaajan tekemisestä näkyi, että oppimishalu ja itsensä likoon laittaminen on kovaa. Pelaajat ovat lähteneet matkaan hyvällä motivaatiolla.

 


 

Jokaisen yksilön otettua askeleen eteenpäin, myös joukkueen viisikkopeli parani. Erityismaininnan ansaitsee Suomen joukkueen parhaana palkittu maalivahti Markus Ruusu, jonka hyvä ja rauhallinen peli antoi uskoa koko joukkueelle.

Kirjoittaja on Nuorten Leijonien joukkueenjohtaja.

 

 

Etsi sivustolta