torstai, 01 elokuu 2013 18:11

U20:n Olli Määttä: "Kovuutta, taitoa ja nopeutta löytyy"

Kirjoittanut Joukkueenjohtaja Reijo Westerholm
Nuorilla Leijonilla oli keskiviikkona ohjelmassaan mm. kuivaharjoitus ja henkisen valmennuksen luento. Päivä päättyi kaukalossa vajaan kahden tunnin pituiseen jääharjoitukseen. Nuorilla Leijonilla oli keskiviikkona ohjelmassaan mm. kuivaharjoitus ja henkisen valmennuksen luento. Päivä päättyi kaukalossa vajaan kahden tunnin pituiseen jääharjoitukseen.

Suomen nuorten alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue on harjoitellut alkuviikon Vierumäellä.  Uusi valmentaja Karri Kivi on vetänyt treenejä kokoamansa valmennustiimin avulla. Hikeä on vuodatettu ja paikkoja availtu.

Perjantaina joukkue lentää USA:han osallistuakseen kauden ensimmäiseen turnaukseen. Siihen ottavat osaa kovat nuorten joukkueet USA:sta, Kanadasta ja Ruotsista.

Nuorten maajoukkueen kapteenina toista vuotta jatkava Olli Määttä (kuvassa) kertoo kehon heränneen mukavasti alkaneissa harjoituksissa.
- Hauskaa on ollut ja paikat on saatu auki. Joukkueessa on mukavasti kaikennäköisiä kavereita; kovuutta, taitoa ja nopeutta löytyy. 

Määttä on seurajoukkueensa London Knightsin varakapteeni. Hän odottaa tämän vuotisen nuorten maajoukkueen pärjäävän kovassa Lake Placidin turnauksessa paremmin, kuin viime vuonna.

Nuorten Leijonien ensimmäinen peli on ohjelmassa jo sunnuntaina.

Pikkukuva: Reijo Westerholm

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

Kauden muut tapahtumat vahvistetaan elokuussa.

Etsi sivustolta