perjantai, 11 helmikuu 2011 15:25

Helminen MTV3:lle: "Touhu mennyt liian valmentajakeskeiseksi"

Kirjoittanut

helminen_raimo_750x500px.jpg

Alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Raimo Helminen harmittelee jääkiekkokeskustelun ohjautumista liian valmentajakeskeiseksi. Helminen kertoo näkemyksiään haastattelussa, joka nähdään MTV3 MAX -kanavalla lauantaina.


- Tämä touhu on mennyt ihan liian valmentajakeskeiseksi. Kaikki sen oikeasti tietää, että tämä on pelaajien peli. Pelaajat menevät kaukaloon ja tekevät sen työn, naulaa "Raipe" MTV3:n erikoishaastattelussa, joka nähdään lauantain Suomi-Tshekki -ottelun yhteydessä MTV3 MAX -kanavalla.

- Valmentajan tehtävä on auttaa ja luoda säännöt kentälle ja kentän ulkopuolelle. Pelaajat kantavat kuitenkin vastuun, Helminen linjaa.

Haastattelussa Helminen korostaa myös pelaajien omatoimisen harjoittelun merkitystä. Onneksi kelit ovat tänä talvena olleet hyvät ulkokentillä kikkailuun.

- Nyt on ollut kelit kohdallaan. Ulkojäätä on piisannut. Sieltä ne pelimiehet tulevat jos vain jaksavat omalla ajalla harjoitella. Kaikki huippupelaajat ovat harjoitelleet laukomista ja syöttämistä omalla ajallaan. Kukaan ei ole seuran harjoituksissa noita taitoja oppinut. Se on kylmä fakta, Helminen sanoo.

Suora lähetys Euro Hockey Tourin LG Hockey Games -turnauksen ottelusta Suomi-Tshekki alkaa MTV3 MAX -kanavalla lauantaina kello 12:45.

Lähde:
MTV3.fi
 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

Kauden muut tapahtumat vahvistetaan elokuussa.

Etsi sivustolta