sunnuntai, 29 huhtikuu 2018 11:04

Pikkuleijonien kisateema on "heittäytyminen" - Päävalmentaja Tommi Niemelä, mitä se tarkoittaa?

Kirjoittanut
Pikkuleijonien MM-joukkueelle jaettiin kisojen alla paidat, joiden selässä ovat kisateemat. Pikkuleijonien MM-joukkueelle jaettiin kisojen alla paidat, joiden selässä ovat kisateemat.

- Heittäytyminen tarkoittaa sitä, että pelaaja uskaltaa esittää tässä ja nyt kaiken sen, mitä vartalosta ja mielestä löytyy. Tulee uskaltaa olla läsnä ja unohtaa kaikki ulkoiset häiriötekijät ja paineet, Pikkuleijonien päävalmentaja Tommi Niemelä määrittää.

Vuonna 2000 syntyneiden ikäluokan maajoukkuetaival käynnistyi lokakuussa 2015 Finnair-turnauksessa Vierumäellä. Alusta asti joukkueen teemana on ollut heittäytyminen.

- Heittäytymistä tapahtuu ihan kaikkialla elämässä. Totta kai haluamme, että se näkyy kaukalossa, mutta myös jään ulkopuolella. Jos jään ulkopuolella uskalletaan olla tässä ja nyt, silloin sitä ollaan jäälläkin.

Miten paljon olette heittäytymisestä joukkueen sisällä keskustelleet?
- Emme ole kovin tarkoin halunneet määrittää sitä, koska jokaiselle yksilölle se on vähän eri asia. Siitä olemme puhuneet, että heittäytyminen on uskallusta olla oma itsensä. Jokainen jätkä saa sitten määritellä sen, mitä se hänen kohdallaan tarkoittaa.

Oletko nähnyt joukkueessa heittäytymistä?
- Näiden kolmen vuoden aikana heittäytymisen hetkiä on nähty erittäin paljon!

Tänään, sunnuntaina 29. huhtikuuta 2018, Pikkuleijonien on aika heittäytyä yhdessä viimeisen kerran. MM-finaali Suomi-USA alkaa kello 17:30. Ottelusta on suora lähetys TV2:ssa ja Areenassa.

Heittäydy! Yhdessä! Nyt! Vuonna 2000 syntyneiden ikäluokan yhteinen matka huipentuu tänään MM-finaalissa
Heidät on palkittu Pikkuleijonien joukkueen sisäisellä Heittäytyjä-palkinnolla
Pikkuleijonien kapteeni Toni Utunen heittäytymisestä: "Jokainen pelaaja uskaltaa olla oma itsensä"
• Leijonat.fi 28.10.2015: U16:n pelaajat valitsevat jokaisesta ottelustaan Heittäytyjän - Näin valinta tehdään - ”Täysillä jokaisessa vaihdossa!”

 

Päävalmentaja Tommi Niemelän kolmen vuoden projekti vuonna 2000 syntyneiden poikien kanssa huipentuu tänään MM-finaaliin.