perjantai, 22 huhtikuu 2011 20:31

U18 MM: Pikkuleijonat valmiina kohtaamaan turnausisännän

Kirjoittanut

110419_HHOF_JoelArmia_MarkusGranlund_FrancoisLaplante.jpg
Pikkuleijonat pelaa lauantaina aamupäivällä viimeisen ottelunsa MM-kisoissa. Se kohtaa isäntämaa Saksan panoksena viides sija.


Suomi lievitti puolivälierätappion aiheuttamaa pettymystä harjoittelemalla reilun puoli tuntia perjantaina iltapäivällä. Edessä on vielä ottelu sijoista 5-6 Saksaa vastaan, joka oli lähellä jättiyllätystä omassa puolivälierässään Kanadaa vastaan. Saksa johti vielä kolmannen erän puolivälissä, mutta taipui lopussa vaahteralehtisille.

Vaikka Suomen ja Saksan välinen ottelu alkaa lauantaina kello 10.30 paikallista aikaa, odotetaan yleisöä paikalle runsaasti. Suomalaiset saattavat joutua keskelle saksalaista huutomyrskyä.

Torstain puolivälieräottelussa saksalaisyleisö kannusti villisti omiaan ja taputti Saksan joukkueen pelaajat kahdesti kaukaloon ottelun päättymisen jälkeen.

Suomi on tehnyt muutamia muutoksia pelaavaan kokoonpanoon. Kalle Torniainen nousee pelaaviin ketjuihin, kun taas Teuvo Teräväinen on 13. hyökkääjä. Puolustaja Petteri Lindbohm nousee kolmospariin ja Juho Tommila on seitsemäs puolustaja.

Kuva: HHOF

Suomen kentälliset:

Maalivahdit:
Richard Ullberg
(Samu Perhonen)

1. kentällinen:
Miikka Salomäki – Markus Granlund – Joel Armia
Olli Määttä – Aleksi Salonen

2. kentällinen:
Ville Järveläinen – Miro Aaltonen –Toni Kallela
Henri Auvinen – Ville Pokka

3. kentällinen:
Markus Hännikäinen – Aleksi Rekonen – Teemu Henritius
Joonas Valkonen – Petteri Lindbohm

4. kentällinen:
Heikki Liedes – Tomi Wilenius – Kalle Torniainen
Juho Tommila

13. hyökkääjä:
Teuvo Teräväinen