sunnuntai, 30 joulukuu 2018 22:14

U17: Kolmas ottelu kääntyi rangaistuslaukauksilla Tshekille

Kirjoittanut Mikko Palsola
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Pelaajat koolla kolmen Tshekki-ottelun päätteeksi. Pelaajat koolla kolmen Tshekki-ottelun päätteeksi. Mikko Palsola

Kolmas peli kolmeen päivään, paljon uusia pelaajia mukana. Suomi ja Tshekki kohtasivat kolme kertaa peräkkäin joulun ja uuden vuoden välipäivinä ja kolmannen ottelun vei voittomaalikilpailussa nimiinsä Tshekki, ottelu loppulukemat olivat 3-2 VL (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0).

Päävalmentaja Anssi Laine oli tyytyväinen kolmen pelin antiin.

- Peli parani koko ajan ja sitä kautta uusia pelaajia tuli taistelemaan pelipaikoista jatkossa. Nyt vaikuttaa paljon se, miten pelaajat jaksavat tehdä arjessa töitä niin fysiikan kuin pelinkin osalta.

Suomella oli edelleen tehottomuutta maalipaikoissa ja sitä kautta Tshekki pysyi pelissä mukana. Ensimmäiset viisi minuuttia olivat tänään heikkoja ja Tshekki pääsi johtoon. Alun jälkeen peli oli kuitenkin Pikkuleijonilla hyvin hallussa.

- Tarvitaan vielä tylyyttä ja oveluutta maalipaikkojen hyödyntämiseen ja toisaalta kurinalaisuutta, kun varjellaan johtoa pelin loppuhetkillä. Nyt Tshekki iski tasoituksen vain 25 sekuntia ennen loppua, päävalmentaja Laine summasi sunnuntain peliä.

- Kokonaisuuden kannalta on loistava juttu, että uusia pelaajia on löytynyt taistelemaan paikoista ensi vuoden kisoihin.

Suomen parhaana pelaajana palkittiin sunnuntain ottelussa maalia vartioinut Max Väyrynen.

Alle 17-vuotiaiden maajoukkue toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta 2019!

- 30.12. Tshekki-Suomi-ottelun tilastot tulospalvelussa
- U17 Tshekki-otteluiden tapahtumasivu (ohjelma, tilastot ja tulokset)


Kirjoittaja on Pikkuleijonien joukkueenjohtaja.

Olet nyt

Lisää U17-uutisia