tiistai, 06 helmikuu 2018 17:13

U17 päävalmentaja Mika Marttila: "Luvassa on todella laadukas ja kovatasoinen turnaus"

Kirjoittanut Henna Malmberg

Alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa helmikuun maaottelutauolla, 14.-18.2. viiden maan turnauksen herruudesta kotimaan kaukaloissa. Suomen vastustajaksi Mäntsälässä, Järvenpäässä ja Keravalla pelattaviin otteluihin saapuvat Ruotsi, Tshekki, USA ja Venäjä.

- Luvassa on todella laadukas ja kovatasoinen turnaus. Meillä on sitkeä, energinen ja työtätekevä ryhmä ja kohtaamme tämän ikäluokan kanssa ensimmäistä kertaa todella taitavan USA:n ja mukana ovat myös muut Euroopan kärkimaat. Tämä on meille syksyllä pelatun World Hockey Challengen ohella kauden toinen päätapahtuma, päävalmentaja Mika Marttila ennakoi. 

Marttila on tyytyväinen siihen, että kotijoukkueen aikataulu mahdollistaa asioiden hyvän läpikäynnin niin jäällä kuin sen ulkopuolella.
- Kokoonnumme jo maanantaina ja näin meillä on ennen ensimmäistä peliä alla kaksi treenipäivää. Sitten pelaamme kahtena päivänä, huilaamme päivän ja taas pelaamme kaksi päivää peräkkäin. 

Suomen osalta turnaus käynnistyy keskiviikkona 14. helmikuuta Mäntsälästä, jossa klo 19.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Tshekki. Tasan vuorokautta myöhemmin kiekko tippuu jäähän Järvenpäässä ja vastustajana on tuolloin Venäjä. Lauantaina klo 15 Suomi kohtaa Keravalla USA:n. Sunnuntain päätösottelussa Suomen kanssa Järvenpään kaukaloon luistelee Ruotsi, ottelu alkaa klo 14.00.

 

• Helmikuun viiden maan turnauksen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä
• Suomen joukkue helmikuun viiden maan turnauksessa

 

Viimeksi muutettu tiistai, 06 helmikuu 2018 17:43