maanantai, 08 helmikuu 2016 09:27

U17 matkusti Detroitiin - Michael Monroe kannusti pelaajia: ”Ole aina ylpeä suomalaisuudesta!”

Kirjoittanut Mikko Palsola
Michael Monroe pelasi pikkupoikana maalivahtina. Michael Monroe pelasi pikkupoikana maalivahtina.

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue kokoontui lauantaina Tikkurilassa. Sunnuntaina aamuvarhain joukkue aloitti matkan kohti Detroitia, missä pelataan viiden maan turnaus. Pelipaikkana on USA Hockeyn uusi harjoituskeskus Plymouthissa, mikä sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Detroitin keskustasta.

Joukkueen runko on aika lailla sama kuin joulukuisessa Tsekki maaotteluissa, mutta kaksi aivan uutta pelaajaan saa Leijona-kasteen - Samuel Parkkari Tappara ja Olli Maansaari HPK.

Lauantaina joukkue tapasi rock-legenda Michael Monroen, joka evästi poikia matkalle. ”If you want to get more, you have to give all”, oli Michaelin viesti pelaajille. Hän kertoi pelanneensa pikkupoikana myös kiekkoa, pelipaikka oli maalivahti. Erittäin värikkään esiintymisen hän päätti sanomalla, että ”ole aina ylpeä suomalaisuudesta”.

Turnauksessa Suomi kohtaa USA:n, Ruotsin, Tshekin ja Venäjän. Turnaus alkaa Suomen osalta tiistaina ottelulla Venäjää vastaan. Ottelu alkaa paikallista aikaa 15:30, Suomessa kello on silloin 23:30 (aikaero Suomeen on -7 tuntia).

Otteluita on mahdollista seurata Fasthockey-palvelun kautta (http://usahockey.fasthockey.com). Palvelu on maksullinen ja siihen joutuu ostamaan kuukauden käyttöoikeuden.

Kirjoittaja on U17:n joukkueenjohtaja.

 

 

Etsi sivustolta