lauantai, 09 toukokuu 2015 16:00

U17: ”Fysiikan on oltava kunnossa - Sitten voimme pelata parasta peliä maailmassa!”

Kirjoittanut
Loppukättelyt ja kotiin! Loppukättelyt ja kotiin! Pasi Mennander

Alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkueen kauden avausleirillä keskityttiin testeihin ja testitulosten analysointiin. Pelaajille annettiin iso rooli tulosten arvioinnissa ja jatkotavoitteiden asettamisessa.

- Leirin tarkoitus oli kerätä tietoa testitulosten muodossa. Mutta vielä isompi asia on, mitä tuloksista jäi mieleen. Emme halunneet toimia niin, että jokainen saa testitulokset käteensä ja lähtee kotiin. Testejä ei tehdä testien takia, vaan että tiedät, millainen pelaaja olet ja missä asioissa on tekemisen paikka, päävalmentaja Juuso Nieminen sanoi testileirin päätöspuheessaan.

- Seuraavaksi alkaa käytännön toteutus ja harjoittelu. Siitä kaikki lopulta on kiinni. Kaikki pystyvät tekemään suunnitelmia ja tavoitteita, mutta ero on siinä, kuka toimii suunnitelman mukaisesti ja miten laadukkaasti.

- Pelkkä halu ja yritys eivät riitä, vaikka niitäkin tarvitaan. Näiden neljän päivän aikana olette saaneet niiden lisäksi ymmärrystä. Jotta voimme olla kansainvälisessä pelissä huipulla, myös fysiikan on oltava kunnossa. Sitten voimme pelata parasta peliä maailmassa, Nieminen päätti.

 

 

Viimeksi muutettu lauantai, 09 toukokuu 2015 16:21

Etsi sivustolta