maanantai, 31 joulukuu 2012 11:16

U16: Turnauksen saldo: 3 voittoa ja 1 tappio

Kirjoittanut Max Kolu
U16: Turnauksen saldo: 3 voittoa ja 1 tappio Max Kolu

elle saatiin hieno päätös. Joukkue oli sisuuntunut eilisestä ja se näkyi kentällä. Lopputulos pronssiottelussa: Suomi 5 – Etoiles Midget AAA 3.

TurnauksPelaajien olemus oli selkeästi päättäväisempi kuin edellisessä tappio-ottelussa. Pelaajat vähän pelin jälkeen harmittelivatkin eilistä tappiota, koska kaikki olisivat halunneet pelata loppuottelussa. Eilinen tappio oli hyvä opetus.

 

Nyt nuorukaiset ovat taas vähän kokeneempia ja vähän viisaampia, niin ehkä ensi kerralla se huonoin peli ei osu niin sanottuun kuoleman otteluun. Tärkeää on oppia elämään hetkessä. Ei voi miettiä aikaisempia pelejä eikä seuraavaa vaihtoa vaan juuri sitä sen hetkistä tekemistä, silloin tulokset puhuvat puolestaan.

 

Kaiken kaikkiaan turnaus on ollut hieno kokemus pelaajille ja antaa varmasti virtaa tulevaisuuteen. Kyllä tällaiset tapahtumat kasvattavat pelaajia monella tavalla, uudenlaiset tilanteet ja vastoinkäymiset kentällä ja sen ulkopuolella opettavat aina uutta olit sitten kokematon tai kokenut.

 

Pelillinen anti oli hyvä; joukkue sai arvokasta oppia fyysiseen pelaamiseen vanhempia ja isokokoisempia vastustajia vastaan pienessä kaukalossa. Tästä on hyvä rakentaa kohti tulevaa ja parantaa taas otteita seuraavissa maaotteluissa.

 

Kerrataan vielä lyhyesti päivän onnistujat:

Maalintekijät olivat Arttu Ruotsalainen, Sebastian Aho kahdesti, Petrus Palmu ja Vili Saarijärvi, joka palkittiin myös Suomen parhaana. Maalissa Arttu Kulmala torjui 29 kertaa.

 

Quebec vaikenee.

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta