×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 7931

lauantai, 05 tammikuu 2013 16:16

Tyttöjen MM-kisat rakentuvat yhteistyöllä

Kirjoittanut

Tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisat rakentuvat pienistä palasista, joissa tarvitaan lukuisien ihmisten osaamista ja työpanosta. Näissäkin arvokisoissa mukana on jälleen kymmeniä opiskelijoita, vapaaehtoisia sekä eri alojen asiantuntijoita, joita ilman kisojen läpivienti olisi mahdotonta.

Tyttöjen MM-kisojen tekijäjoukko on monipuolinen. MM-kisojen oman organisaation lisäksi tarvitaan toimitsijoita, järjestyksenvalvojia ja areenahenkilökuntaa pitämään huolta ottelun sujuvuudesta sekä joukkueisäntiä huolehtimaan joukkueiden tarpeista.


Ottelun ydintoimintojen lisäksi mukana on esimerkiksi joukko kiekkoseura Heinolan Kiekon junioreiden vanhempia, jotka ovat vastanneet areenan kahviomyynnistä.
- On hienoa, että olemme saaneet näin paljon apua paikallisilta jääseuroilta. HeKi:n, Heinolan taitoluistelijoiden sekä Heinolan Ringette ry:n talkoolaiset ovat tehneet HeKi:n puheenjohtaja Jari Kohopään ja naisjaoston vetäjän Paula Ojapalon kanssa valtavan paljon arvokasta työtä MM-kisojen eteen, pääsihteeri Tuula Puputti kiittää.

MM-kisat ovat saaneet myös henkilöresursseja ja asiantuntemusta ammattikorkeakoulu HAAGA-HELIAN opiskelijoista. Toistakymmentä Vierumäen englanninkielisen Sports and Leisure Management Degree Programme –ohjelman opiskelijaa on ollut mukana MM-kisojen toteutuksessa ja oheispalveluissa.

- Korkeakouluopiskelijat ovat olleet meille suuri voimavara. Kansainväliset ja kielitaitoiset nuoret ovat toimineet muun muassa joukkueisäntinä ja lukuisissa erilaisissa toimitsijatehtävissä. Lisäksi he ovat suunnitelleet ja myös toteuttaneet erilaisia MM-kisojen oheistapahtumia, pääsihteeri Puputti kertaa kiitollisena.