×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 7931

perjantai, 04 tammikuu 2013 16:47

Kanada kukisti Ruotsin ja eteni finaaliin tyttöjen MM-kisoissa

Kirjoittanut
Kanada kukisti Ruotsin ja eteni finaaliin tyttöjen MM-kisoissa Marko Hannula

Kanadan liike ja huolellinen pelinrakentelu olivat Ruotsille myrkkyä joukkueiden kohdatessa semifinaalissa. Vaahteranlehtipaidat onnistuivat maalinteossa joka erässä ja nappasivat finaalipaikan lopulta maalein 7-2.

Punapaitainen Kanada luisteli hallitusti finaaliin Heinolan päivän ensimmäisessä semifinaaliottelussa. Joukkue jaksoi kurinalaisesti jauhaa hyökkäyspeliään Ruotsin päädyssä ja iski paikoista voittoon tarvittavat osumat. Kanadalaisista Ruotsin kurituksessa kunnostautui etenkin ykkösketjun hyökkääjä Ashleigh Brykaliuk, joka viimeisteli ottelussa hattutempun.


Brykaliuk oli omaan ja joukkueensa esitykseen tyytyväinen.
- Pelasimme joukkueena tänään hyvän ottelun. Jaksoimme tehdä kaukalossa paljon töitä ja mielestäni ansaitsimme tänään voiton. Myös oma pelini kulki tänään hyvin. Keskityin pitämään itseni liikkeessä ja onnistuin tänään myös maalinteossa, Brykaliuk summasi tyytyväisenä.


Kanadan finaalivastustaja selviää toisessa semifinaaliottelussa, jossa vastakkain ovat USA ja Tshekki. USA:n ja Tshekin semifinaali pelataan Heinolassa klo 18.30.