perjantai, 30 kesäkuu 2017 11:15

Välierät edessä – Lepaus pistepörssin kärjessä

Kirjoittanut Toimitus
Kroatia-ottelussa torstaina Lepaus paukutti tehot 3+3. Kroatia-ottelussa torstaina Lepaus paukutti tehot 3+3. Rene Miko / IIHF.com

Suomen Teemu Lepaus on neljän pelatun pelin jälkeen rullakiekon MM-kisojen pistepörssin kärjessä.

Eilisessä Kroatia-pelissä kolmasti maalannut ja kolme syöttöpistettä saalistanut Lepaus on onnistunut maalinteossa kaikkiaan seitsemän kertaa. Syöttöpisteitä ensi kaudella Ilveksessä kiekkoilevalle Lepaukselle on kertynyt kahdeksan. Kokonaissaldo on siis tällä hetkellä huimat 15 (7+8) pistettä.

Pistepörssin toisella sijalla on tällä hetkellä USA:n Matt White, jolle on kertynyt pisteitä 13. Rullaleijonista myös Eemeli Suomi majailee pistepörssin kärkiviisikossa: kymmenen tehopistettä oikeuttavat pistepörssin neljänteen sijaan, kun kaksi ottelua on vielä pelaamatta.

Rullakiekon MM-kisojen pistepörssi löytyy täältä, muita tilastoja pääsee tutkimaan turnaussivujen kautta.

Ottelut rullakiekon MM-kisoissa jatkuvat tänään. Suomi ja Ruotsi pelaavat pääsystä MM-finaaliin klo 21 Suomen aikaa käynnistyvässä välierässä. 

 

IIHF:n Live Stream-palvelu Rullakiekon MM-kisojen verkkosivuilla välittää kotikatsomoihin yhteensä 25 Rullakiekon MM-kisojen ottelua, kaikki pääsarjan ottelut ja I divisioonan mitalipelit.

Fanseat-palvelu näyttää kaikki ottelut kummastakin sarjasta englanniksi selostettuna osoitteessa www.fanseat.com

Suomessa kisat näkyvät myös Elisa Viihde Sport -kanavilta ja kaikki Suomen pelit sekä finaali lähetetään suomeksi selostettuna, selostajana toimii Markku Silvennoinen. Uudet asiakkaat saavat Elisa Viihde -sovelluksen + Sport-kanavat käyttöön maksuttomalla kokeilukuukaudella - lisätiedot tämän linkin kautta. 

Rullakiekon MM-kisojen verkkosivut löytyvät tämän linkin takaa.