torstai, 29 kesäkuu 2017 20:20

Markkanen pelasi torstaina uransa 100. maaottelun – ”Rakkaudesta rullakiekkoon”

Kirjoittanut Toimitus
Rullaleijonien joukkueenjohtaja Teemu Vanhala palkitsi Markkasen Suomi-Kroatia -ottelun yhteydessä pelipaidalla, johon on listattu Markkasen pelaamien MM-kisojen vuosiluvut. Palkintoa olivat ottamassa vastaan myös Merja-vaimo ja lapset. Rullaleijonien joukkueenjohtaja Teemu Vanhala palkitsi Markkasen Suomi-Kroatia -ottelun yhteydessä pelipaidalla, johon on listattu Markkasen pelaamien MM-kisojen vuosiluvut. Palkintoa olivat ottamassa vastaan myös Merja-vaimo ja lapset. Martin Merk

Rullaleijonien puolustaja Sami Markkaselle tuli torstain Kroatia-ottelussa täyteen sadan rullakiekkomaaottelun rajapyykki.

Mies pelaa tällä hetkellä viidensiätoista rullakiekon MM-kisojaan. Vuonna 1998 alkanut maajoukkueura hakee vertaistaan -  mm. jääkiekon puolella suomalaispelaajista vain Petteri Nummelin on yltänyt vastaavaan saavutukseen.

Kysyttäessä pitkän uran salaisuutta vaatimaton Markkanen sanoo yksikantaan, että motivaation takana on rakkaus rullakiekkoa kohtaan.
- MM-kisat motivoi aina kun taistellaan siitä kaikkein kirkkaimmasta.

Perjantaina edessä on Markkasen 101. rullakiekkomaaottelu: Suomi pelaa klo 21 Suomen aikaa alkavassa välierässä pääsystä MM-finaaliin.


IIHF:n Live Stream
-palvelu Rullakiekon MM-kisojen verkkosivuilla välittää kotikatsomoihin yhteensä 25 Rullakiekon MM-kisojen ottelua, kaikki pääsarjan ottelut ja I divisioonan mitalipelit.

Fanseat-palvelu näyttää kaikki ottelut kummastakin sarjasta englanniksi selostettuna osoitteessa www.fanseat.com

Suomessa kisat näkyvät myös Elisa Viihde Sport -kanavilta ja kaikki Suomen pelit sekä finaali lähetetään suomeksi selostettuna, selostajana toimii Markku Silvennoinen. Uudet asiakkaat saavat Elisa Viihde -sovelluksen + Sport-kanavat käyttöön maksuttomalla kokeilukuukaudella - lisätiedot tämän linkin kautta. 

Rullakiekon MM-kisojen verkkosivut löytyvät tämän linkin takaa.