lauantai, 24 kesäkuu 2017 10:48

Rullakiekon MM-kisoissa mukana 16 maata

Kirjoittanut Toimitus

Sunnuntaina Bratislavassa käynnistyvissä Rullakiekon MM-kisoissa on mukana 16 maata. A-sarjan kanssa samaan aikaan pelattavassa B-sarjassa nähdään jääkiekkokaukaloista tuttuihin ns. perinteisiin kiekkomaihin verrattuna varsin eksoottisia osallistujia: esimerkiksi Brasilia ja Uusi-Seelanti ovat taas tauon jälkeen mukana MM-kisoissa.

Kolmipäiväisen alkusarjan (25.-27.6.) ja sijoituspelien jälkeen MM-mitalien kohtalo ratkeaa kisojen päätöspäivänä, lauantaina 1. heinäkuuta.

Rullakiekon maailmanmestaruudesta taistelevat Suomen Rullaleijonien kanssa Kanada, Kroatia, Saksa, kisaisäntä Slovakia, Tshekki, Ruotsi ja USA.

Saaan aikaan pelattavassa I divisioonassa paremmuudesta mittelevät kaksi vuotta sitten Tampeseen MM-kisoissa huippusuorituksiin yltänyt Argentiina, Australia, Brasilia, Iso-Britannia, Latvia, Slovenia, Unkari ja Uusi-Seelanti.

- Kokonaisuudessaan Rullakiekon MM-kisojen otteluohjelma löytyy täältä.
- Otteluita voi katsoa ilmaiseksi Kansainvälisen Jääkiekkoliiton verkkosivujen kautta: live stream on luvassa kaikista pääsarjan peleistä ja I divisioonan mitalipeleistä, yhteensä 25 ottelusta.