lauantai, 11 heinäkuu 2015 12:19

Jimi Palanto isännöi MM-kisojen pörssejä - Hurja etumatka pistetilastossa

Kirjoittanut
Jimi Palanto. Jimi Palanto. Pasi Mennander

Suomen Rullaleijonien hyökkääjä Jimi Palanto on tiukasti kiinni rullakiekon MM-kisojen piste- ja maalipörssien voitossa ennen päätöspäivän pelejä. Myös plusmiinustilastossa Palannolla on tanakka etumatka.

PISTEPÖRSSISSÄ Palannolla on huima kuuden pisteen etumatka Kanadan Dave Hammondiin. Sellaiseen ihmeeseen kukaan suomalainen tuskin uskoo, että Hammond nakuttaisi etumatkan kiinni kisojen finaaliottelussa Suomea vastaan.

Rullaleijonien Sami Markkanen on pistepörssissä parhaana puolustajana sijalla kolme. Markkanen on ennen finaalia tasapisteissä Hammondin kanssa.
 

Jimi Palanto       Suomi    5.   10 +  8 = 18
Dave Hammond       Kanada   5.    7 +  5 = 12
Sami Markkanen     Suomi    5.    2 + 10 = 12
Thomas Woods       Kanada   5.    4 +  7 = 11
Brett Bulmer       Kanada   5.    2 +  9 = 11

MAALIPÖRSSISSÄ Palannolla on kolmen maalin etumatka Hammondiin. Kanadan kapteeni Adam Ross on osuman päässä Hammondista. Suomen Mikko Pukka ja Marko Virtala ovat neljällä osumallaan jaetulla viidennellä sijalla.
 

Jimi Palanto       Suomi    5.   10
Dave Hammond       Kanada   5.    7
Adam Ross          Kanada   5.    6
Travis Noe         USA      5.    5

PLUSMIINUSVERTAILUSSA Palanto pitää kärkipaikkaa kolmen pisteen erolla Sami Markkaseen. Tilasto on vahvasti suomalaisten hallussa, sillä Petri Partanen on kolmantena pisteen päässä Markkasesta. Sijojen 5-7 Tomi Penttinen, Mikko Pukka ja Janne Laakkonen täydentävät suomalaisten hallinnan kärkikympissä.
 

Jimi Palanto       Suomi    +14
Sami Markkanen     Suomi    +11
Petri Partanen     Suomi    +10
Adam Ross          Kanada    +8
Tomi Penttinen     Suomi     +8